maandag 24 februari 2020

ONDERTUSSEN OVER BEIJUM OP TWITTER


Nee, het wordt geen nieuwe serie, maar deze blogger kijkt regelmatig op Twitter naar wat mensen zoal over Beijum te vertellen hebben.

Terzijde, het kan een leuk medium zijn, maar op Twitter vindt ook de loopgravenoorlog van gepolariseerd Nederland plaats.
Wat een rioolbuis is dat Twitter soms. Geen wonder dat lieden als Trump, Wilders en Baudet er hun speeltje en communicatiekanaal van hebben gemaakt.

In een notendop, links, en met name GroenLinks en D66 horen, aldus reaguurders, tot de Groene Khmer, Baudet en Wilders zijn volgens lieden aan de extreem linkse kant weer racisten en nazi's, mensen die tsunami van immigranten ontkennen zijn landverraders en de aanhangers van Wilders en Baudet, rechts, schreeuwen moord en brand over demoniseren, Pim, bashen en meer van dat soort ongein als hun denkbeelden of Grote Leiders zelf bekritiseerd worden. Mag niet gezegd worden, zelf eisen de PVV en FVD-aanhangers dat de eigen meningen wel weer in het kader van vrijheid van meningsuiting geuit moeten kunnen worden, en ze rangschikken zich veelal onder Ongehoord Nederland en dat je 'tegenwoordig niks meer mag zeggen.' Compleet doorgedraaid soms dat Twitter.

Maar Beijum dus. De oogst van afgelopen week:



Geen opmerkingen: