zaterdag 1 oktober 2022

EEN DUIF MET EEN BEZEMSTEEL DOODGEMEPT


 
"Dit is gewoon dierenmishandeling, het duifje was zo lief. Ze verbleef al een week in de Amkemaflat en sliep op de bovenste etage. De kapotte bezem die naast het dode beestje lag zegt genoeg."

Bericht van een hevig verontwaardigde Beijumse.

Haar emotie is invoelbaar want zie afbeelding links. Gisteren gebeurde het.

Hoe haalt iemand het in zijn of haar gestoorde hoofd om een weerloze duif met een bezem om het leven te brengen?

Ze vervolgt: "Het duifje zat twee weken in de Amkemaflat, op zoek naar haar huis....de Dierenambulance is gebeld maar het lukte niet haar te vangen. Er is een oproep geplaatst op FB en iemand wist van wie de duif was, die kwam uit de buurt. Met de dierenambulance is afgesproken het duifje rustig te vangen om deze vervolgens terug te brengen naar de eigenaar, of in dit geval buren van de eigenaar. De mensen van de Dierenambulance verzekerde ons dat dit ras duifje geen vogel griep kon overbrengen."

Het is wat. Zomaar een duif vermoorden. Er hangen geen camera's in de Amkemaflat, de brute dader zal derhalve nooit gevonden worden.

Lezeres afrondend: "Kira noemde ik haar, ze was hartstikke lief en prachtig. Helaas vond iemand dat ze doodgeslagen moest worden. Dit duifje deed niemand kwaad, was zijn huis kwijt en dierenliefhebbers waren druk bezig de eigenaar te zoeken. Hoe wreed kan een mens zijn die jou het leven niet gunde.

Rust in vrede lief duifje."

Foto boven, Kira nog in blakende gezondheid.

Foto links, na de moordpartij.

Update 21:15 uur. Lezeres: "Een jong meisje kwam vandaag in de flat bij een van de bewoonsters en vertelde dat ze voor haar duifje kwam...."

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oooh wat zijn er toch verschrikkelijke mensen op aarde. Ik hou het maar netjes !
Ik wens het meisje heel veel sterkte met dit verlies.

Anoniem zei

Waarom nou.. ontzettend triest. Wat voor opvoeding heb je dan gehad..hoe verknipt kun je zijn. Helaas bestaan er veel van deze figuren op de wereld. Hoop dat karma echt bestaat.