dinsdag 11 oktober 2022

KNUFFELEN MET KOEIEN IS LEKKER EN GEZOND


 (Bericht is afgelopen zomer vergeten, nu alsnog)

Het zag er mooi en liefdevol uit.

Koeien in de wei midden in de wijk kregen aandacht van een lieftallige dame. Geen minuut, zeker een half uur, als het niet langer is.

Aaien, lieve woordjes tegen de koeien uiten, knuffelen, ze even een handje stro geven.

Ergens afgelopen zomervakantie was dat. Dame ging er helemaal in op, blogger keek gebiologeerd toe.

Knuffelen met koeien schijnt voordelig te zijn voor zowel koe als ook mens. En je kunt ook een workshop koe knuffelen volgen....in dit gekke land..
Wist je dat koe knuffelen ook een ontspannen en rustgevend effect heeft? Voor allebei een win-winsituatie. De natte neus, het bijzondere, complexe, relaxte lijf, het nieuwsgierige en het lieve karakter van het dier. En vergeet die lieve blik in hun ogen niet. Als ze het toelaten, hebben ze warme en oprechte aandacht voor je. Met een heerlijke lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden. Koeknuffelen.nl

Deze blogger wilde het gezelschap niet storen, een foto maken vond de dame prima. Geen idee of ze nadien ook nog met bomen heeft geknuffeld. Want dat schijnen hoog gevoelige mensen ook te kunnen.

 Aan het oppervlak lijkt een bos misschien een stille plek, maar voor bomen is dat heel anders. Bomen zijn juist voortdurend in gesprek. Ze kunnen communiceren, hun voedingsstoffen delen, elkaar waarschuwen, ruilen met soortgenoten en elkaar in leven houden. En dit is nog maar een fractie van al hun mogelijkheden. Bedrock

Geen opmerkingen: