maandag 31 oktober 2022

MAANDAGOCHTEND (568)


Wat voor vlag zal het zijn?

Zie foto boven, Mudaheerd.

Paars, wit, grijs zwart.

Het ziet er niet uit als een LHBTI vlag, nee het is geen Regenboogvlag. Maar wat dan wel?

Vriend Google, vertel!
De a-sexual vlag bestaat uit vier banen. Zwart voor aseksualiteit, grijs voor halfseksuelen (demiseksuelen), wit voor seksualiteit en paars voor de AVEN-gemeenschap. De vlag is recent ontstaan, maar verschijnt op steeds meer plaatsen. Wil je jouw boodschap kenbaar maken aan de buitenwereld? Laat het zien met een A-sexual vlag. Kies voor de beste kwaliteit en een lange levensduur van jouw vlag: bestel eenvoudig online op DVC. 

Ok. Kan ook, aseksueel. Alles mag wat deze blogger betreft op seksueel gebied. Maar doe maar echt niet met kinderen, niet met dieren en onder geen enkele manier met geweld.

Het kan wel zo relaxed zijn als je aseksueel bent, je raakt niet op stoom van iemand en je loopt niet kwijlend en hitsig achter iemand aan.

Voor iemand die daar ook in ge├»nteresseerd is, al zal het geen geval van vrije keuze zijn: Lees hier over Aven.

Deze blogger moet er even van bijkomen op deze maandagochtend. Halfseksuelen, demiseksuelen. Tis wat. Nou ja, google er maar eens op.

Foto's links en rechts, gebied Amkemaheerd-Boelemaheerd.

Vanaf september worden daar al huizen gerenoveerd

Een hele overgang van aseksueel zijn naar Wijkvernieuwing Beijum. Maar alles behoort tot 'het leven.'

Het is de laatste dag van oktober 2022. En seksueel of aseksueel, een prettige nieuwe week toegewenst en blijf vooral vooral zoveel mogelijk gezond.

Geen opmerkingen: