vrijdag 22 augustus 2008

DE RODE PIMPERNEL IS KLAAR

PERSBERICHT
OFFICIELE HEROPENING KINDERCENTRUM RODE PIMPERNEL

Heropening kindercentrum Rode Pimpernel
Op zaterdag 23 augustus is het groot feest op kindercentrum Rode Pimpernel. Na een jaar lang van verbouwen en nieuwbouw is het werk afgerond en staat er een prachtig nieuw kindercentrum.
In de zomer van 2007 begon de verbouwing van het kindercentrum. Nu, bijna een jaar later staan we voor de grote heropening op zaterdag 23 augustus. Het kindercentrum is grondig aangepakt. De kinderen kunnen nu nog meer op onderzoek en verkenning uitgaan. De uitstraling van het gebouw voldoet aan alle kenmerken en eisen van een kindercentrum van SKSG Kinderopvang.

Resultaat van de verbouwing
Tijdens de bouw bleven de groepen aan de Emingaheerd. De nieuwe groep op de eerste verdieping werd de doorschuifgroep waar tijdelijk elke groep die op dat moment werd verbouwd introk. Alle groepen zijn in een compleet nieuw jasje gestoken, ze hebben allemaal een andere indeling en een nieuwe inrichting. Voor de allerkleinsten is er een aparte babyunit gemaakt. In het kindercentrum zijn extra ruimtes gecreƫerd en alle oppervlaktes worden optimaal benut. Tegelijk met de verbouwing werd het nieuwe gedeelte uitgezet en langzaam opgebouwd.
Het buitenspeelterrein is vernieuwd en heringericht met veel speelelementen. De kinderen worden al op jonge leeftijd uitgedaagd om de omgeving met al hun zintuigen te verkennen.

Zaterdag 23 augustus
Wij nodigen u van harte uit om op zaterdag 23 augustus vanaf 14:00 uur een kijkje te komen in ons vernieuwde kindercentrum. Tussen 14.00 en 17.00 uur worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Adres: Emingaheerd 2, 9736 GA Groningen.

Ook bij u in de buurt!
SKSG Kinderopvang is de grootste kinderopvanginstelling in Noord-Nederland met ruim 700 medewerkers en 5000 kinderen. SKSG Kinderopvang beschikt over ruim 45 kindercentra, in alle delen van de stad Groningen en in het Westerkwartier. In de kindercentra van SKSG Kinderopvang wordt gewerkt volgens het pedagogisch beleid en de hoge kwaliteitseisen van het HKZ/ISO-systeem. De kindercentra voldoen daarmee ruimschoots aan de wettelijke eisen.
http://www.sksgkinderopvang.nl/



Geen opmerkingen: