dinsdag 5 augustus 2008

RODE PIMPERNEL BEIJUM IS BIJNA KLAAR


Ik heb hier vaker verkondigd dat de Rode Pimpernel aan de Emingaheerd in Beijum binnenkort klaar zou zijn. Dat was in april, in die maand was bekend gemaakt dat het geheel in mei zou opgeleverd worden.
Het heeft allemaal wat langer geduurd, maar wat doet het er toe. Het geheel ziet er fris en verzorgd uit en niet op de laatste plaats door de werkers die daar buitenom nog aan het werk zijn.

Omstreeks het middaguur zaten deze schilders, timmerlieden en mensen van de beveiliging even in het zonnetje te genieten van een verdiende pauze. Daarna, zie filmpje, gingen ze verder met het mooi maken van de Rode Pimpernel. Op zaterdag 23 augustus tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen Beijumers komen kijken naar het eindresultaat van de wekzaamheden. Die dag zal de nieuwe Rode Pimpernel worden geopend door directeur Cathy Boltjer. Nog even drie weken geduld hebben, de werkzaamheden zitten nu ├ęcht in de afrondende fase. Maar daarna hebben vele ouders en kinderen uit Beijum (en omgeving) de beschikking over een prachtig gerenoveerde Rode Pimpernel, een plek waar ze hun kinderen met een gerust hart naar toe kunnen brengen.

Geen opmerkingen: