vrijdag 15 augustus 2008

KAPSALON TIME-OUT DOET HET GOED OP PLEIN OOST

Het hele team staat niet op de foto, maar wel een groot gedeelte er van. Op het ogenblik is er een zomeractie gaande, als je er twee producten van Tigi koopt krijg je een strandbal of frishbee gratis mee.

De meeste mensen laten zich natuurlijk gewoon knippen in kapperszaak Time-Out aan de Ypemaheerd 55A op Plein-Oost, een zaak die het hier tegen de stroom in goed doet. Eigenaresse Chantal de Jonge vind het Plein fysiek mooi en hoopt dat er wat meer leven in de brouwerij komt:" Er zou wat meer georganiseerd moeten worden om het levendig te maken." Over de rol van Time Out op het Plein:" Het is jammer dat sommige ondernemers het hier moeilijk hebben maar de kapperszaak loopt goed en we krijgen nog steeds meer klanten." Dat is geen wonder, Time Out ziet er fris en professioneel uit en er loopt goed personeel rond. Op de foto staan van links naar rechts: Marjon, Edward, Chantal en Joyce. Klik de foto groter om ze allemaal beter te kunnen bekijken.Time Out, telefoon 5413331. Kijk ook op http://www.timeoutkappers.nl/
(Aanvulling van Chantal; er kan op afspraak en zonder afspraak geknipt worden. En behalve Tigi-producten kun je er ook Schwarzkopf-artikelen kopen)

Geen opmerkingen: