vrijdag 3 juli 2015

HANDEN AF VAN JUDITH ROUMOU OP SINT MAARTEN!

Een blogger in Saudi Arabië krijgt levenslang en stokslagen omdat hij via het vrije woord z'n mening wereldkundig maakte. En nu hebben we blogger Judith Roumou die op het eiland Sint Maarten achter de tralies zit. Omdat ze eerlijk haar bevindingen verkondigde.

Een kleine steunbetuiging van een eenvoudig bloggertje uit het Groningse Beijum is op z'n plaats. Hallo, corrupte politici, stelletje schoften op Sint Maarten, kunnen jullie met je smerige tengels van deze vrouw afblijven? Dulden jullie geen controle? Geen kritiek? Kom op Judith! Zet hem op. Blijf de misstanden van die lui aan de kaak stellen!

Groeten uit Holland van een collega blogger.

De politie op Sint Maarten pakte Roumou begin deze week op, omdat ze zich niet aan de afspraken zou hebben gehouden die met haar waren gemaakt. Die afspraken werden begin vorig jaar gemaakt nadat iemand aangifte tegen haar had gedaan van stalking en afpersing. Bij de huiszoeking die na haar arrestatie plaatsvond, zijn computers, camera’s en externe harde schijven in beslag genomen.
Geen blad voor de mond
De blogger is op Sint Maarten populair omdat ze in vaak harde en ongenuanceerde bewoordingen bestuurders, casinobazen en politici aanvalt en beschuldigt van corruptie. Ze neemt daarbij geen blad voor de mond. Critici zeggen dat ze op grond van haar felle pen is opgepakt. Nos.nl
Update 4/7, 16:20 uur. Zie reactie. http://www.kkcuracao.info/?p=122240
Update 17.21 uur, de Vrienden van Judith reageren, zie reacties hieronder:
Nogmaals dank, er is nu al vraag naar de Engelse versie van deze blog voor Sint Maarten, dus er gaat even iets vertaald worden op dit moment. 
Judith's vrienden zitten in Curaçao, Sint Maarten en Friesland :) Met skype kom je ver. De arrestatie is echt vanuit corrupte politici, een Siciliaanse financierder en politie op Sint Maarten, daar zijn afgelopen jaren meerdere rapporten over geschreven. 
Zodra er nieuwe updates zijn geven we die hier door, again masha danki! 

6 opmerkingen:

Willem Pauwelussen zei

Googlen op die naam levert verbijsterende fotoreportages op.

Judith's vrienden zei

Wat onwijs leuk van je, een beetje support is heel welkom! Hier kun je bijblijven qua informatie over Judith's anti corruptie strijd en detentie op Sint maarten : http://www.kkcuracao.info/?p=122240

Johan Fehrmann zei

Succes met de actie Vrienden van Judith. Zitten jullie op de Antillen of ergens in NL?
Als er ontwikkelingen, updates zijn, willen jullie die svp even mailen naar Beijumnieuws@ziggo.nl

Nogmaals, succes!

Judith's vrienden zei

Beste Johan, Nogmaals dank, er is nu al vraag naar de engelse versie van deze blog voor Sint Maarten, dus er gaat even iets vertaald worden op dit moment.

Judith's vrienden zitten in Curacao, Sint Maarten en Friesland :) Met skype kom je ver. De arrestatie is echt vanuit corrupte politici, een Siciliaanse financieerder en politie op Sint Maarten, daar zijn afgelopen jaren meerdere rapporten over geschreven.

Zodra er nieuwe updates zijn geven we die hier door, again masha danki!

Anoniem zei

De mensen op de Antillen moeten dit niet pikken. Free Judith!
EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN (CORRUPTE POLITICI) ZWICHT
ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN
DAN DOOFT HET LICHT...'.

Anoniem zei

Netherlands Antilles, please please kill thoses bastards!