zondag 23 juni 2019

DAGBLAD VAN HET NOORDEN, OOG, NOORD....SIKKOM NIEUWS


Wat een armoede in journalistiek Groningen. Hoe moeten we de komende kranten en/of nieuws-sites vullen?
Manmanman.

Bram Hulzebos, gewaardeerde oud-docent op de Schrijversvakschool, echt, heb je al weer info om je komende column Stadse Fratsen in de Gezinsbode te vullen met tot vervelends toe herhalende mantra's over de vre-ese-lij--ke misstanden wbt het uitmelken van de Stadjers? Gaaap...och man, zo voorspelbaar...Je kunt beter Bram....Jahaaaa...die vreselijke linkse politiek in Stad.

Ach, jammer jammer....die Rosa Timmer...eerst haar kruis(grijper)...dan haar ex...vervolgens haar vriend....haar trouwerij...haar dit....haar dat..., haar depressie, mijn uitstrijkje ....haar vader....haar ikke ikke....zie mij...help...ik wil aandacht...Huil....mijn echtscheiding...

Een leuk podium...Zeker...jaloers, de blogger zou ook wel zo'n ego-column in het Dagblad willen.
Nou ja, doe toch maar niet...deze blogger heeft een zeer goed betaalde baan.

En elkaar retweeten en liken. Clickbaits.
Is het journalistieke wereldje in Groningen een incest-wereldje geworden?

Herman Sandman...hoe gaat het met je vrouw en je zoons? Gaaaap.

Vanavond berichtte deze Beijumblogger een berichtje over een hooligan in de Jensemaheerd (wellicht meerdere). De kijkcijfers schoten omhoog...Onvoorstelbaar. Kunnen we hot en scorend nieuws uit Beijum publiceren? Wellicht nieuws dat door landelijke nieuwssites/kranten kan worden overgenomen?
WANT DAAR KUNNEN WIJ MEE SCOREN....!

Het was/is te zien....ziet ondergetekende via zijn blogbericht... journaille in Groningen klikt, opent en...kunnen we daar een nieuwtje van maken? Massaal bekeken via een simpel zondagavond-berichtje...

Manmanman...vrouwvrouwvrouw...15 jaar geleden keek ik tegen jullie op. Journaille uit Groningen.
Maar niet meer.

Nee dames en heren...niet kiften over afgunst....deze blogger heeft zoals gezegd een goede baan en is helemaal onafhankelijk.

En hij blogt er vrolijk op los.
De zogenaamde journalistiek in Groningen wordt zienderogen minder geloofwaardig.

Wellicht hebben ze voutjes in dit bericht gesignaleerd....
Update 00.12 uur. Bericht is totaal niet agressief of provocerend geschreven.  Doe maar nier reageren, liken of retweeten. 
Maar niet te vatten hoe dit bericht (door het journaille) in Groningen wordt bekeken. Teken aan de wand?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Kijk, nou gaat het pas gezellig worden, want de Blogger begint de komedie van de media ook zat te raken. Laten we een handje helpen bij de bevalling. Alle media worden aangestuurd door de inlichtingendiensten en 20 % van de journalisten blijkt rechtstreeks in dienst van de AIVD lezen we van de week op internet. Het gevolg daarvan is dat ze òf politiek correcte halve waarheden of liever nog hele leugens moeten debiteren, òf ons mogen vervelen met wat narcistische kletskoek over het feit dat de cavia van de jongste dochter heden middag heeft gejongd. Het echt wanhopige journaille houdt het maar simpel op een vertaald artikel dat ze vanaf de andere kant van de oceaan door de strot kreeg geduwd. Wanneer staat er weer eens een journalist uit de oude doos op met een onafhankelijke, kritische mening over iets dat feitelijk en WAAR is ??!! Alle journalistiek is tegenwoordig gebaseerd op angst voor baanverlies. Diep, diep triest.

Anoniem zei

Wtf is Timmer, Zandman en wie zijn de anderen in hun bubble?

Anoniem zei

Spijker kop ze huppelen allemaal achter elkaar aan

Anoniem zei

Mind- and MoneyControl.

Anoniem zei

Eens! Het is een wereldje dat erg met zichzelf ingenomen is.