vrijdag 28 juni 2019

MEET EN GREET MET ENGELINA FENN (Ontsnapt aan de dood)


Nou ja zeg, hoe komt de columnist(e) uit Lewenborg, vaste prik op de maandagavondBeijumnieuws, op de voorpagina van damesblad 'Mijn geheim?' Tijdschrift over levensverhalen....

Zie afbeelding boven, de cover van Mijn Geheim.

En lees:

  'GEBLINDDOEKT SLEURDEN ZE MIJ DE AUTO IN' 
'Monica kwam in een drugsoorlog terecht.'

Monica. De alter ego van Engelina Fenn. Dé columnist(e).


Eind vorig jaar kwam haar boek uit. Ontsnapt aan de dood.

Daaruit nog eens, autobiografisch, want het gaat om haar eigen leven:
Over het boek:

Hoe ontsnap je uit de criminaliteit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zich te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood.

Hoofdpersoon Monica leidt met haar vriend Willem, met wie ze samen een pension runt, een rustig leventje. Door gasten van het pension raakt ze echter onverwachts verzeild in het criminele circuit en de wereld van de drugshandel. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Hoe weet ze zich weer los te maken uit het wereldje en te overleven?
Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.


Han Borg recenseerde Engelina's boek de voorlaatste dag van 2018. Zie nog eens dit bericht

Het schijnt morgen weer tropisch warm te worden. De Kardingerplas lonkt. Onder een parasol in eigen tuin?

Kan. 
Maar wie geïnteresseerd is in een Meet and Greet met de schrijfster van het boek, en de ervaringsdeskundige, kan dan terecht in ,....nou ja, zie flyer links. Kajuit 269....LEWENBORG.


Geen opmerkingen: