zondag 21 oktober 2018

COLUMNIST UIT LEWENBORG BRENGT THRILLER UIT


Op zaterdag 3 november publiceert Uitgeverij Palmslag Ontsnapt aan de dood van Engelina Fenn. Ontsnapt aan de dood is een meeslepende thriller die gebaseerd is op eigen ervaringen. Het boek vertelt een urgent verhaal over drugs, macht en geld.

Aldus een ingezonden bericht van Engelina Fenn.

Van wie?

De meeste lezers denken bij de wekelijke, maandagavond,- Column uit Lewenborg- wellicht aan een man. Nee, het is een vrouw, zie hier...Vlindertje.

Ze heeft een thriller geschreven, een autobiografische thriller.
Zie afbeelding. Engelina stuurde onderstaande tekst mee.

Over het boek:

Hoe ontsnap je uit de criminaliteit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zich te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood.
Hoofdpersoon Monica leidt met haar vriend Willem, met wie ze samen een pension runt, een rustig leventje. Door gasten van het pension raakt ze echter onverwachts verzeild in het criminele circuit en de wereld van de drugshandel. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Hoe weet ze zich weer los te maken uit het wereldje en te overleven?
Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuzes een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

In het kort:

- Aangrijpend debuut over het belang van juiste keuzes.
- Zeer urgent verhaal over drugs, macht en geld.
- Toont de rauwe kant van de samenleving.
- Verdwaald tussen de criminelen maakt overleven een kunst op zich.
Voor € 19,95 kun je dit boek in jouw boekenkast hebben.
Te reserveren bij:
en verder bij alle online boekenwinkels te reserveren en na 3 november overal te koop.

Over de auteur:

Engelina Fenn (1973) is in Drenthe geboren en woont al jaren in Groningen. Dat ze opgroeide in Friesland, maakt haar een echte Noorderling. Ze is een sprankelende persoonlijkheid die beide kanten van het leven heeft meegemaakt. Eerder publiceerde ze korte verhalen, waarvan een aantal is gepubliceerd in twee bundels. Wekelijks schrijft ze een column in de digitale wijkkrant, altijd weer met een belangrijk moraal erin verweven.

Geen opmerkingen: