zondag 7 oktober 2018

'BEIJUMERS WORDEN VANDAAG VERGIFTIGD EN DOODGESPOTEN'


'Ook de Beijumers worden vandaag 7 oktober 2018 vergiftigd en doodgespoten met chemtrails. Wat er zoal in zit?'

Het is vandaag een prachtige na zomerse zondag. Veel mensen trekken erop uit om van het mooie weer te gaan genieten.

Maar is dat nou wel zo verstandig? Volgens lezer Mark worden we vandaag vergiftigd en doodgespoten.

 Hij stuurde de foto's op, samen met de van boven naar beneden vetgedrukte schuine tekst.tekst. De aanhef van de mail was weinig opbeurend: Dag des oordeels.


Boven in de lucht zijn witte strepen te zien, de blogger weet niet anders of die zijn van straaljagers afkomstig. Maar volgens Mark zijn het zogenaamde chemtrails zie hier achtergrondinformatie.

En wat je daar allemaal van op kunt lopen....

• zware metalen als barium, aluminium, cadmium, titanium
• virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma’s, die erg verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt, die niet in de natuur voorkomen en die de oorzaak zouden zijn van heel wat ‘moderne’ ziekten 
• diverse chemische stoffen zoals polymere vezels, Ethyleendibromide (EDP) dat o.a. als pesticide gebruikt werd maar nu verboden is omdat het kankerverwekkend is en het immuniteitssysteem ondermijnt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aluminium en titanium zijn helemaal geen zware metalen, zeker aluminium valt juist onder de lichte metalen. Zo’n grove slordigheid geeft al te denken. De rest van de schrijfsels op de gelinkte site zijn warrig en vol met tegenstrijdigheden, die zijn verder totaal niet serieus te nemen.

Beroepshalve weet ik dat vliegtuigstrepen zowel uit gewoon waterdamp, wat de streep zichtbaar maakt, als uit deels schadelijke stoffen bestaat (net als de uitstoot van ieder andere verbandingsmotor). Deze bereiken de grond niet, want vermengen met omgevingslucht of vervvluchtigen. De zichtbare strepen kunnen lang blijven hangen en slechts langzaam uitspreiden, als de lucht tussen 9 en 12 km relatief vochtig en betrekkelijk windluw is. Dat gebeurt vooral met een hogedrukgebied tamelijk dichtbij, zoals vandaag.

Ben Lankamp - meteoroloog

Anoniem zei

Hallo Ben Lankamp,
Ik schrik nogal van uw uitspraken over aluminium.
Deze metaal komt niet in ons lichaam voor.
Aluminium kan wel degelijk vergiftigingen veroorzaken.
Denk aan bv de opkomende ziekte alzheimer, veel mensen kampen metl long aandoeningen, en alweer heftige griep in ons land.
Wel degelijk bestaan er chemtrails en deze spuiten wel degelijk met bijv: aluminium en andere metalen gif zoals strontium en schimmels.
Ze hebben verwoestende effecten op alles wat leeft.
De reden dat er bijna geen vogels zijn, de wespen zijn er niet meer, onze boeren hebben het moeilijk.
De link naar de website is inderdaad een wirwar informatie als je er geen kaas van heb gegeten.
Leest u eens het nieuws van niburu en co.
Een website die een stukje verder verteld dan het 20:00 nieuws van het NPO

Uw theorie over contrails klopt in deze tijd waar we nu in leven.
Contrails damp waterdamp men weet dat damp snel condenseert maar ook net zo snel weer is verdwenen.
Denk aan bv douchen. Als wij op 40 kilometer hoogte gaan douchen waar het heel goed kan vriezen dan hebben we te maken met bevroren condens Dat moet eerst ontdooien dat lzie je langer hangen
Maar het zal nooit en te nimmer langer zichtbaar blijven dan misschien een halve minuut (en dat is al erg lang)
en het zal ook nooit een wolk worden zoals onze echte wolken zijn.
Ons luchtruim is druk, maar niets is minder waar als je kijkt op bv een AP die je kan downloaden hoeveel passagiers vluchten werkelijk boven ons langs vliegen.
Verder neem ik aan dat u als beroeps meteoloog weet wat Geoenginering is en de daarbij hoordende HAARP een onderzoek centrum geplaatst in Alaska.
Ook is de mogelijkheid om petitie aan te tekenen zodat het bespreekbaar wordt in Den Haag, deze zijn hier ook niet onbekend mee. Dus.

Mvg, gewoon burger van beijum


De consequenties van aluminium
Omdat de stof wordt opgeslagen op verschillende plekken zoals in de hersenen, heeft het direct impact op de werking daarvan. Er wordt verondersteld dat het Alzheimer, amyotrofe laterale sclerose en Parkinson in de hand speelt. Daarnaast heeft het invloed op de goede werking van de zenuwbanen, waardoor elektrische signalen worden verstoord. Het kan tintelingen of pijnen veroorzaken, welke onverklaarbaar zijn. Mensen met nierproblemen hebben standaard te hoge concentraties in het bloed en dat wordt middels dialyse en deferoxamine toevoeging gefilterd. Het kan daarnaast leiden tot botontkalking, anemie, problemen met verschillende organen, nerveus zijn, brabbelen en concentratieverlies.

Anoniem zei

Grappig hoe internettrollen in de hoedanigheid van zelfverklaarde weerkundigen de waarheid proberen onder te schoffelen.

bezorgde burger zei

Ben Lankamp - een 'meteoroloog' die onze dagelijkse chemtrails ontkent? Haha kan het nog gekker?
Dat is een verdachte leugenaar en niets goeds van zin.