zondag 7 oktober 2018

WINKELCENTRUM POES-KAT GINO (1)Heeft een huisdier ook recht op privacy? Dacht de blogger toen hij gistermiddag de drie foto's die we zien maakten en gelijktijdig overwoog om een serie te beginnen.

Je weet niet hoe extreem het gaat worden met de privacy-wetgeving. Een schooldirecteur uit Beijum verzuchtte onlangs richting de blogger: "Wat een gezeik, dit is niet leuk meer, je mag ook niks meer fotograferen tegenwoordig door een klein clubje ouders."

Terug naar onze winkelcentrum-poes. Een week geleden op Beijumnieuws, met een link naar nog weer een week daarvoor, zie dit bericht

Gistermiddag spotte de Beijumblogger wederom de nieuwe ster in Beijum. Hij werd bijkans een beetje jaloers, wat een liefdevolle aandacht kreeg het beestje!

Eerst foto links. Het is een kater (anders heet je geen Gino maar Gina) en hij lijkt te vallen op mooie dames met blote benen.

Ouwe charmeur!

Foto boven dan. Gino is ook innemend en ontwapenend.

Daar kwamen drie kinderen aangelopen. als het ware aanbaden ze Gino. Bekijk nog eens de foto, het lijkt net alsof Goeroe-kat Gino de kinderen wijs toespreekt.

Foto rechts, de in vervoering geraakte kinderen aaiden Gino.

Verbazingwekkend, wat een charisma heeft deze wijk-kat.

Pardon Gino, ook al ben je de rijzende ster in Beijum, je bent maar een dier. Voor zover mogelijk zal deze blogger je privacy niet respecteren en je gedragingen en contacten rond Winkelcentrum Beijum blijven volgen en fotograferen.

Geen opmerkingen: