zondag 7 oktober 2018

HET WAS EEN ZONNIGE ZONDAGMIDDAG...

Chemtrails hoog in de lucht of niet, zie voorgaand bericht, de Beijumblogger fietste vanmiddag onbezorgd de wijk in. Met alle respect voor de inzender maar ondergetekende doet niet aan complottheorieën.

De fietstocht ging richting de oostkant van de wijk. Boelemaheerd, Hylkemaheerd, Fultsemaheerd en Jensemaheerd.

Morgen of overmorgen een bericht over een alleraardigste bewoonster van de Hylkemaheerd, ze heeft een weggeefkast in haar voortuin staan.
Dat houdt de lezer nog tegoed.

Bovenstaande foto, het pleintje achter in de Jensemaheerd. Linksachter zaten twee dames in de zon te genieten.
Op de boom een plakkaat, gelieve uw auto niet vlak rond de boom te parkeren maar die in een parkeervak te zetten.

Foto links, was het de Boelemaheerd? In elk geval bent u gewaarschuwd, hier waakt een hond over de bezittingen van de bewoner(s),

Foto rechts, Jensemaheerd, altijd interessant als iemand hele teksten op of naast zijn voordeur plakt.

Het is misschien niet goed te lezen, maar rechts staat iets over de Here Here. Boven midden staat een tekst over criminele daden van de politie. En ook gaat het over de overheid die heel fout bezig zou zijn.
Links staat Druk goed op de bel anders hoor ik hem niet. De intercom doet het niet dus heb even geduld. Schoonmakers: Deze portiek niet schoonmaken.

Geweldig. Negen jaar geleden postte de blogger een bericht over een Beijumer die zijn huis van buiten ook had volgehangen met teksten, zie nog eens hier

Linksonder staat iets van wat voor een hondenpaaltje moet doorgaan. Vrije loopgebied voor honden. Vast een hondenbezitter die de tekst heeft weggevaagd.

Schrijver dezes sluit af met onderstaande foto. Iets meer richting het midden van de wijk, een poes lag op een zitbank voor mensen van het zonnetje te genieten. Holmsterheerd-vijver.

Het tekent deze zondagmiddag in oktober.
Lazy Sunday afternoon


Geen opmerkingen: