maandag 22 oktober 2018

WIJKKRANT DE BEIJUMER OVER KUNSTENAARSPROJECT (Van saai naar fraai)De nieuwste editie van wijkkrant De Beijumer is uit. Met als thema- voorpagina-artikel het project van Saai naar Fraai door vier kunstenaars uit de wijk. 

Een dezer dagen valt de krant bij Beijumers zonder NEE-sticker in de bus.

Papieren nieuws is traag, internet is snel. Het was eigenlijk de bedoeling dat de vier kunstenaars samen op de foto in de krant zouden komen, maar tijdsdruk en verschillende agenda´s verhinderden dat.

Geen nood, internet kan aanvullen, zo ook op Beijumnieuws. Vanmiddag werd de foto die we zien opgestuurd. Koosje Zijlstra, Willy Koolstra, Elroy van Gramsbergen en Marijke Langius zien we van links naar rechts voor het kunstwerk van laatstgenoemde staan (kraai, tussen de Bottemaheerd en de vijver bij Winkelcentrum Beijum).
Zijn ze mooi geworden?

Wat staat er verder in de krant_ Een nieuwe column van Arjan de Rooij, Saskia Nieboer met weer een kruidentip, een ondernemersbericht over een moeder en dochter in de Sijgersmaheerd (Asmaras)....en nog veel meer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Van Saai naar Kraai. Leuk.

Gerda zei

Afgelopen voorjaar was ik op Hainan, eiland ten zuiden van China, en daar waren de kasten ook beschilderd en dat vond ik echt heel erg mooi.
Fijn dat de kasten in Beijum ook mooi en kleurrijk beschilderd zijn. Ga zo door zou ik zeggen.

Koos zei

Ik vind het leuk maar de kast op de foto was net zo groen als de bosjes en viel dus totaal niet op. En nu zie je pas dat daar een lompe kast staat. Dus van mij hadden ze deze mogen overslaan.