maandag 16 april 2018

VAN SAAI NAAR FRAAI (kunstenaars willen Enexis-kastjes beschilderen, STEMMEN!)


Wees eerlijk, het kastje dat we boven zien oogt toch veel leuker dan het kastje dat we in het vorige bericht op bovenste afbeelding zien?

De foto + onderstaande tekst is ingezonden door Willy Koolstra

Een groep kunstenaars in de wijk wil van een twintigtal saaie, grijze Enexis kastjes die je overal op straat ziet staan, ware kunstwerken maken door ze te beschilderen. Een deel daarvan samen met wijkbewoners. Ze hebben hiervoor al toestemming van Enexis en zijn nu bezig met het aanvragen van subsidie bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het project heet Buitengalerie:van saai naar fraai. Om geld te krijgen van het Fonds hebben ze minimaal 100 stemmen  van het publiek nodig. De teller staat nu op 60 en ze hebben nog tot dinsdag de tijd voor de overige 40. Het zou heel fijn zijn wanneer u ook uw stem dit weekend geeft zodat het project door kan gaan. Op de site van het Fonds staat het volledige project en alle plannen beschreven. Omdat sommige mensen moeite hebben met inloggen is hier een steminstructie: 

Steminstructie:
Nadat je hebt geklikt op 'stem' wordt gevraagd om een account aan te maken. Je vult je email adres in, je naam en achternaam, een wachtwoord en beantwoord een simpele vraag. Na verzenden, kijk je in je email box en staat er het volgende bericht:  'naam, welkom op Jij maakt het mee' . Wanneer je dat opent, zie je een link waarop je kunt klikken. Dan kun je inloggen en nogmaals op 'stem' klikken. Wanneer je je stem geeft, moet je even opletten of je stem erbij geteld wordt. 

OPEN HIER DE LINK


Update 0.00 uur, er wordt gestemd, vanaf vandaag veel minder dan 40....Zet em op Beijum.

Geen opmerkingen: