vrijdag 13 april 2018

VERKEERSPAAL KAPOTGEREDEN BIJ KRUISPUNT BEIJUM ZUID?
Nee, het was vast geen aanrijding met een andere auto. Het leek eerder op een eenzijdige aanrijding. Geen idee of de auto die er tegenaan is geknald schade heeft geleden, waarschijnlijk zijn dit foto's waarvan de aanleiding nooit bekend wordt. De inhoud van de foto's, wel te verstaan.

De aanleiding voor het ├╝berhaupt maken van de afbeeldingen was de Beijumblogger gisteravond tegen half zeven wel bekend.

Hij reed vanuit Haren, zuidelijke en oostelijke ringweg Beijum binnen, en hij zag een mannetje in zwarte broek en groen-rood hesje vanuit een auto waarop Rijkswaterstaat stond naar het 'dijkje' tussen de op- en afrit Beijum-Zuid lopen.

Zo te zien lag daar een verkeerspaal aan barrels.
Zie afbeelding links.

Achter het 'dijkje' en het mannetje zien we een auto de oprit richting Beijum-noord nemen.

Of zal het een hoge lantaarnpaal zijn geweest die is kapot gereden? Zie nog eens deze afbeelding

Niet te zien, maar er stond echt Rijkwaterstaat achter op de groengele auto.

Gaat die over dit soort dingen?

Blijkbaar: 
De organisatie beheert en ontwikkelt in opdracht van het ministerie de hoofdwegen, hoofdvaarwegen en hoofdwatersystemen. De dienst heeft als hoofdtaken om te werken aan de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ("droge waterstaat"), het onderhoud en de verbetering van het systeem van vaarwegen ("natte waterstaat") en de bescherming tegen overstromingen. 
Wikipedia/Rijkswaterstaat

Update 12.20 uur, volgens lezers is hier gisteren een auto afgevoerd. Er gebeuren hier vaker ongelukken, zie vijftien meter verderop in dit berichtl

1 opmerking:

Anoniem zei

toen ik van mijn werk terug reed iets na 13:00 uur denk ik zag ik dit ook, even verder om de hoek bij de 1e busstopplaats stond een auto en daar ging net een andere auto achter staan waar een vrouw uitstapte en naar de voorste toe reed. ik zag in mijn spiegels dat die auto van voren zwaar beschadigd was en veel zand en graspollen overal aan de voorkant, dat moet die auto zijn geweest. het was een station wagen. ik ben doorgereden. Henk