dinsdag 17 april 2018

LAMMERT DOEDENS WIL ONZIN UIT EMDEN GERECTIFICEERD ZIEN


"Ten eersten is het DNA-onderzoek nog niet afgerond en ten tweede lopen er nog onderzoeken. Deze digitale krant uit Emden kan niet zo glashard zeggen dat de plek waar Graaf Adolf zich bevindt in Emden is. Ten tweede en dat stoort mij nog veel meer dat omdat er nog geen sluitend bewijs is dat Adolf in Oldenburg zou zijn bijgezet is, volgens hun is het dan bewezen dat hij in Emden zou liggen maar daar is geen enkel bewijs voor, alleen aanwijzing in een niet betrouwbare bron. Mijn argumenten dat jij niet in Emden is bijgezet zijn niet weerlegd en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kort samengevat hun redenering het is nog niet bewezen dat hij in Oldenburg ligt dus hij ligt in Emden is "
In 2016 met Pastor Ralph Hennings in der Lamertikirche, Oldenburg

Oud Beijumer Lammert Doedens is not amused. Al jaren is hij bezig om de plek te vinden waar het stoffelijk overschot van Graaf Adolf van Oranje zich bevindt. Zie nog eens dit bericht uit 2015.

In datzelfde jaar vertrok een delegatie uit Beijum naar Oldenburg om getuige te zijn van een Vortrag in der Lambertikirche door Doedens, zie bericht + Video.

Twee jaar geleden haalde hij de landelijke pers in verband met de zoektocht naar het graf van Graaf Adolf, zie dit bericht in Trouw.


Freie Demokraten aus Emden berichten vervolgens ongegrond op hun website:
 Die Experten sind sich sicher: Das Grab des niederländischen Volkshelden Adolf von Nassau (1540-1568)  befindet sich in der Großen Kirche, also in der heutigen Johannes a Lasco Bibliothek. 

Expers die zeker van hun zaak zijn? Onzin, volgens Lammert Doedens:

"Het onderzoek van de botten uit de sammelsarg is namelijk nog niet afgesloten. Ik heb gevraagd of ze dit willen rectificeren."

Geen opmerkingen: