vrijdag 13 april 2018

RECREATIEPARK KARDINGE (56)De fietsenstallingen zijn weggehaald en de tegels zijn eruit gehaald.. Voor de rest ziet het er allemaal nog chaotisch uit.
Maar het zal vast de bedoeling zijn om er wat moois, iets overzichtelijk en functioneel van te maken.

Zie afbeeldingen, vanmiddag tegen drie uur gemaakt. Ze zijn bezig om een gedeelte van de parkeergelegenheid (fietser/auto's) opnieuw in te richten.

De overdekte sporthal Kardinge, langs de oostelijke ringweg in het gelijknamige recreatiepark, is hét trefpunt van gemotoriseerde en ongemotoriseerde verkeer. Op bovenstaande foto zien we een gedeelte van het karakteristieke grijze gebouw.

Mensen die in de buurt wonen gaan er met de fiets naar toe, om te zwemmen, te schaatsen, te karten, of om iets verderop bij de sportvelden te gaan voetballen.

De meeste mensen weten dat je bij Kardinge gratis kunt parkeren.

Zie hier de mogelijkheden om van het Transferium gebruik te maken om vervolgens met de bus naar de stad te kunnen gaan (vice versa).

De blogger herinnert zich een week of wat gelegen een bericht in deze serie te hebben geplaatst waarop gele borden stonden waarop werd gemeld dat er iets met de parkeerplekken zou gaan gebeuren.
Maar dat is aan de andere kant in vergelijking met waar deze foto's zijn gemaakt, toentertijd stond de Kardingerheuvel op de achtergrond op afbeeldingen.

Wellicht volgt volgende week een update op deze aflevering. Fietsers zullen weer een plek krijgen waar gestald kan worden, en wellicht krijgen automobilisten nog meer plek om de auto neer te zetten.

Update 18:59 uur, volgens lezer Dick heeft e.e.a. hiermee te maken

Geen opmerkingen: