maandag 1 oktober 2018

MAANDAGOCHTEND (375)


Het is 1 oktober 2018 en het laatste kwartaal van dit jaar is ingegaan.
Wat gaat de tijd toch snel, stel je voor, over pakweg tachtig dagen worden de dagen al weer langer (qua daglicht). Over 92 dagen is het al weer oud en nieuw.

Tachtig, negentig dagen, wat lijkt dat een hoop. Maar volwassenen weten, die zijn zo voorbij (kinderen hebben een andere tijdsbeleving).

De dagen worden licht en schrijven over oud en nieuw? Nou ja zeg, het is toch nog zomer? De weerpraatjes op Beijumnieuws...

Maar zie bovenstaande foto, gistermiddag gemaakt. Froukemaheerd. Bewoners, wat woont ge hier gezellig samen onder uw groene poort.

Foto links. Amkemaheerd, ter hoogte van de ingang naar de Boelema/Hylkemaheerd.

Er worden elektra-kastjes in de wijk beschilderd, zie het bericht van gistermiddag, scroll even terug. Maar de kastjes doen ook dienst als plakkie aan, zie nogmaals links.

GAS. Hét probleem in Groningen. Gaswinning, wel te verstaan. De blogger kon tijdens het maken van de foto in verband met tijdsgebrek niet in tunen op de afbeelding. Meer informatie is welkom via Beijumnieuws@hotmail.com

Foto rechtsonder. Al dagen staat er een 30 bord langs de Emingaheerd thv de Doornbosheerd. Het zal met de reparatie van het fietspad alhier te maken hebben, zie nog eens het bericht van afgelopen week.

Het is de eerste van oktober en de nieuwe week is weer begonnen.

Een prettige en voor zover mogelijk ook een gezonde nieuwe week toegewenst.

Geen opmerkingen: