donderdag 1 juli 2021

'DRIEKUS VIERKANT IS STEF VAN DER ZIEL' (Raad v toezicht Rtv Noord)2019

Stefke....zal het Driekus zijn? Heeft wel een broccoli-bril op....

NOOIT GEBUBLICEERD.
EEN CONCEPT-BERICHT UIT 2019...
ZIE VOORGAAND BLOGBERICHT OVER RTV-NOORD...

Hij zuigt, provoceert, prikkelt. Publiceert kinderachtige tweets over vrouwen en zit tot vervelens toe te twitteren over broccoli. Aandachtshoer eerste klas.
Niet een persoon..... maar meerdere. Zogenaamd. Lekker geheimzinnig. Ach ach.

Al lang over zijn (hun) houdbaarheidsdatum heen. Een zielige vertoning zo langzamerhand. Al jarenlang dezelfde riedeltjes.


Voor de lezers die niet op Twitter zitten, en dat zijn de verstandigste, het is iemand (zijn meerdere typetjes?) die Groningen bestookt met allerhande onzin en gebbetjes. Naaktfoto's van vrouwen publiceren, het tot vervelens toe over broccoli hebben, net doen alsof hij een boer uit Kiel-Windeweer is. Gaaaap.


Leuk? Mwaaah. Hij zit in de Raad van Toezicht van Rtv-Noord. En zijn naam is Stef van der Ziel.


Zegt niet zozeer deze Beijumblogger, al heeft hij die naam in verband met deze aandachtstrekker al een paar keer voorbij horen/zien komen.


Aandachtstrekker? Ach ja, er moet wat mis met je zijn als je tig semi leuke tweets per dag de wereld instuurt. Hij noemt zich Driekus Vierkant. 


Wordt deze blogger op het verkeerde been gezet? Is het een integere mail?


Volgens de inzenders van onderstaande mail wel. Maffia-schuit Rtv-Noord, als je ze moet geloven.

De wannebee leukerd....

Op eigen titel, het is in elk geval hét nieuwsmedium van Groningen dat maar al te graag het dominante baasje in journalistiek Groningen wil wezen. En al te graag landelijk in het nieuws (via NOS.NL) tracht te komen.


Foto is via Google Stefke van der Ziel-afbeeldingen.

Gistermiddag kwam dit binnen. (2019; JF)

Beste Beijum nieuws, beste Johan,


jij ergert je aan die Driekus Vierkant? Wij ook. Hij heeft er voor gezorgd dat Rob Mulder niet meer voor RTV Noord mag werken na zijn illegaal vuurwerk reportage. Wij zijn oud-collega’s van Rob en schamen ons voor onze organisatie RTV Noord. Driekus zit namelijk in onze Raad van Toezicht. Hij heet Stef van der Ziel. Iedereen bij ons weet het: ook de directeur en de hoofdredacteur. Vraag het ze maar, wanneer ze ontkennen liegen ze. Via zijn functie in de raad heeft Van der Ziel Rob op non-actief weten te krijgen. En met zijn Twitter-kanaal ‘Driekus’ heeft hij Rob het laatste zetje gegeven. Van der Ziel ergerde zich aan Rob zijn populariteit.

Rob was voor ons allen een erg prettige en enthousiaste collega. Heel jammer dat wij niet meer met hem mogen samenwerken. Niemand van ons durft iets te zeggen. Bang voor dat ons hetzelfde overkomt. Het vertrouwen in de directie en RvT is weg en de sfeer verziekt.

Van der Ziel zijn gedrag is misselijkmakend. In de RvT plaatsnemen, een raad die er op toe zou moeten zien of alles integer verloopt bij RTV Noord, en tegelijkertijd via zijn Driekus Twitter-adres een collega af lopen maken en brodeloos krijgen.

Succes met jouw goede werk in Beijum.

Groet van de oud-collega’s van Rob Mulder

Deze blogger weet niet anders of Stadsblog Sikkom heeft Mulder pootje gelicht/ontmaskerd.

Op de hoe en wat-vraag richting afzenders van de mail werd geantwoord:

Dag Johan,
Je bent nu geïnformeerd, kijk maar wat je er mee wilt doen. Daar ben je journalist genoeg voor.
Wij zouden er graag mee aan de slag willen maar zijn bang dat we onze banen verliezen, kijk wat Rob is overkomen.

Waar rook is kan vuur zijn. Rtv-Noord staat erom bekend dat het een gesloten bastion is. Niet een organisatie waar deze Beijumblogger wederhoor wenst te vragen. De arrogantie van de vermeende macht, maar niet echt. Het kan ook zijn dat 'het kamp Mulder' deze naïeve (niet echt) blogger meent te moeten ge(mis)bruiken.


Echte Groningers weten, RtV-Noord is er niet voor de Groningers, maar louter voor zichzelf. Voor het eigen hachje. 

Vindt broccolieb(h?)oer en lolbroek Stef van der Ziel wellicht ook. Wie/hij mag het zeggen.

Geen opmerkingen: