dinsdag 13 juli 2021

RING ZUID ZES WEKEN DICHT (Noordelijke en westelijke ring Beijumers)


Je zit in Beijum relatief gunstig als je via het Julianaplein de Stad uit wil rijden. Via Ring Zuid duurt het weliswaar iets korter, maar via de noordelijke en westelijke ring is ook goed te doen qua tijd (wel stoplichten op Ring West).

Zie foto rechts, bij Beijum Zuid wordt je al op de stremming geattendeerd.

Zes weken lang niet via Ring Zuid en het Julianaplein de A28 op.
Zie blauwe tekst beneden.

De werkzaamheden aan de wegen in en rond Stad blijven niet beperkt tot Ring Zuid, ook het stuk A28 tussen Haren en Stad wordt aangepakt.

Zo kon het gebeuren dat deze blogger gisteravond, vanuit de richting Assen komende, na kilometers lang op een baan hebben moeten rijden bij Groningen Zuid eraf moest, via de Ketwich Verschuurlaan, Hereweg, Radesingel, Damsterdiep en Ulgersmaweg via de afslag Kardinge en stukje oostelijke ring Beijum in kon rijden.

Van maandag 12 juli 06.00 uur tot maandag 23 augustus 06.00 uur is de zuidelijke ringweg (N7) in één richting afgesloten vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg. 

Het verkeer richting Drachten/Assen wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. De afsluiting is nodig vanwege werkzaamheden aan het project Aanpak Ring Zuid. Tijdens deze zes weken werkt Combinatie Herepoort aan de verbreding van de noordelijke rijbaan tussen knooppunt Euvelgunne en de Europaweg. 

Ook maakt de aannemer nieuwe op- en afritten ter hoogte van de Stettinweg voor bedrijventerrein Driebond.

Geen opmerkingen: