vrijdag 9 juli 2021

EN DE TWEEDE PRIK ZIT ERIN.....

"Probeer je arm te ontspannen, dan gaat ie er het beste in."

Doktersassistente vanochtend tegen kwart over elf in een huisartsenpraktijk in De Hunze.

Daar werd de tweede astrazeneca spuit in de bovenarm van deze blogger gezet.
 Even met wat lotgenoten een kwartiertje nazitten, dit ter controle. Val je flauw? Word je beroerd?

Niks van dat alles, met de lotgenoten keuvelen over al of niet op vakantie naar het buitenland gaan, beetje ouwehoeren, en na een kwartiertje prinsheerlijk terugfietsen naar Beijum. 

De vijandigheid die je soms op internet tegen komt tussen voor- en tegenstanders van vaccineren laat ondergetekende even voor wat het is.

Feit is dat de 'coronacijfers' deze dagen schrikbarend oplopen. Dat vooral onder jongeren....die nog niet gevaccineerd zijn, en het de afgelopen twee weken lekker van hebben genomen...feesten, dansen, uitgaan...

Dochter zou eergisteren diploma-uitreiking hebben op Stadslyceum Werkman, werd een paar uur tevoren afgeblazen i.v.m. oplopende besmettingen. Zoon woont in een studentenhuis in Stad waar corona om zich heen slaat. Gisteren gingen de kinderen van Beijumkorf-Honingraat beduusd naar huis, ze konden geen afscheid van hun leerkrachten nemen

Foto rechts, ondergetekende liep gistermiddag door de Nieuwe Ebbingestraat, bij een Spoed-Test locatie aldaar stond een rij van tientallen mensen voor het pand en een naast gelegen zijstraat. 

Corona slaat keihard terug na de te royale laatste versoepelingen, vanavond om 19.00 uur zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge noodgedwongen weer nieuw restricties gaan aankondigen.

Maar hij zit erin, zie foto links. Vijandigheid tegen vaccineren is het beste te pareren met (flauwe) humor. Over opeens magnetisch zijn, Soros ten dienste zijn, als een schaap aan de Great Reset meedoen. Prima wifi opeens.

Het leven op aarde is één groot experiment. En daar hoort het prikje van vanochtend helemaal bij....
Voor achtergrondinfo: Volkskrant

Geen opmerkingen: