woensdag 7 juli 2021

VANUIT EEN MAND ONDER EEN BALLON BOVEN BEIJUM(miniserie, vijf delen;1)


 Lezeres Annemiek stapte eergisteren in een mand die haar met een hete luchtballon boven Beijum bracht. Zie nog eens dit bericht (foto, video).

Ze stuurde vijf foto's van boven Beijum.

Deze blogger publiceert vandaag en de komende dagen er steeds een van.
Boven de eerste. Geen idee waar dit precies is, waarschijnlijk ergens tussen Kardinge en Beijum in. Is dit Beijum überhaupt wel? Zal het geen Bedum zijn (de tocht ging van Kardinge daarheen)?

Dat grote grasveld rechts....waar is dat in vredesnaam?
Lezeres: Je ziet de vijver achter de Galkemaheerd onder in het midden van de foto. Het stukje vijver met een eilandje erin, daarboven het grote grasveld.
Andere lezeresBeijum! Groene long in het midden met aan de ene kant eilarda en onnemaheerd en de andere kant bentismaheerd. Achter de weilanden Zuidwolde

Reacties....
De uiterst scherpe lezeres Manja...waarvoor dank:
1 schooltuinen
2 lentos
3 dHC
4 terrein naast WIJ
5 hornbach
6 Zuidwolde
Lijn = wijkring

3 opmerkingen:

Anoniem zei

We zien hier een gedeelte van het Beijumerbos, met rechts een stukje zicht op Zuidwolde. Het grasveld zijn de weilanden gelegen naast Spakenpad.

Johan Fehrmann zei

Dank voor de reactie. Zou je iets specifieker kunnen zijn? Waar is het Beijumerbos? De ballon vloog vanuit Kardinge via Plein Oost (boven) en via de jensemaheerd de wijk uit. Mooie puzzel, dank voor het meedenken.

Anoniem zei

Beijumerbos staat hier niet op. Als ik mij niet vergis zien we hier de groene long van Beijum + groot stuk van Beijum-Noord en inderdaad in de verte Zuidwolde. stukje water onderin is tegenover het voormalige Innersdijk terrein.