maandag 29 juni 2020

COLUMN UIT LEWENBORG (195)Een beetje sceptisch…

Eén view is een daadwerkelijke lezer van je blog. Hoe kom je nou in hemelsnaam aan 1000 lezers, dacht ik mij mijzelf. Gelezen word ik wel, geliked en gedeeld ook nog vaak, maar 1000 echte lezers, dat was in mijn ogen echt geen haalbare kaart.

Ach, wie niet waagt, wie niet wint toch? Ja, ik wilde het ook weleens echt gaan proberen te halen… Op de schrijvers site Yoors waar ik ook blogs plaats, kon je met 1000 views namelijk 10,- euro verdienen die maand. Het trok mij wel aan, dus de stoute schoenen aangetrokken, verstand op nul gezet en tikken maar. Om veel bereik te krijgen, moest het natuurlijk iets actueels zijn en het moet de lezer ook nog aantrekken om op de blog zelf te klikken. De titel speelt naar mijn idee dan zeker een grote rol. Je moet de lezer toch een beetje prikkelen, nietwaar? Daarbij kwam nog dat ik over een product zou gaan schrijven, die eigenlijk in ieder huishouding wel aanwezig zou moeten zijn.

Nieuwsgierig naar waar mijn blog over ging? Kijk dan maar eens hier: TEKENKAART
Deze zou ieder huishouden moeten hebben, ongeacht of je dieren hebt of niet. Zonder problemen schuif je de teek rustig van het desbetreffend lichaam af, hierbij schrikt de teek niet en spuit dus geen gif in je lijf! De tekenkaart past in je portemonnee en heeft de grootte van een bankpas. Meer info is via bovenstaande link te lezen.
Nadat ik de blog had geplaatst op en her en der gedeeld had, stond de teller diezelfde avond al op 273 views. Ik wist niet wat ik zag, dat ging als een tierelier…..Zo hoog was nog geen één van mijn blogs gekomen in een maand tijd. De volgende ochtend stond ie al op 410 views en een dag later s ’avonds op 725 views. Nou dat ging dus lekker… Ik werd er werkelijk helemaal hyper van. In twee dagen tijd had ik de 1000 views gehaald met deze blog toen.

Tjonge, jonge dat had ik echt nooit verwacht.
Inmiddels al 4977 views, dat tikt lekker door. Wil jij ook een leuk zakcentje bijverdienen, meld je dan aan via deze link. Foto’s of recepten plaatsen is ook een optie. Wees creatief.

Sceptisch ben ik allang niet meer. Het blijkt echter maar weer dat niets onmogelijk is, al lijkt het soms onmogelijk.

PS: Wil jij de tekenkaart nog hebben voor je op vakantie gaat? Deze is hier te bestellen.

Fijne zomervakantie allemaal en tot over zes weken!

2020©Vlindertje73

Geen opmerkingen: