donderdag 11 juni 2020

ER GEBEURT OOK WEL EENS EEN ONGELUK IN DE HUNZE

Er is wel eens een trauma-heli geland omdat iemand van grote hoogte naar beneden was gevallen. Ook hebben er verscheidene botsingen tussen auto's en (brom)fietsers op het kruispunt Heerdenpad met de Berlageweg plaatsgevonden.
Maar verder komen er in de rustige woonwijk De Hunze niet zovaak hulpverleningsdiensten.


Gistermiddag was het wel raak. Deze blogger was net genoemde wijk weer uitgefietst nadat hij foto's had gemaak tvoor de wekelijkse Hunze-serie op de donderdagavond.
Terug thuis zag hij dat er een melding binnenkwam over een ongeval bij de Stoepemaheerd. Dat was een foute melding, bleek achteraf, al is de afstand Stoepemaheerd naar de plek van ongeluk niet zo groot, hooguit 500 meter. Zie Twitterbericht beneden.

Bewoner Rudy woont vlakbij de plek waar iemand met zijn scootmobiel een sloot inreed.
Zie foto, rechts loopt achter de Beijumerweg richting fietstunnel en Beijum West, links gaat het richting woonschepen langs het Boterdiep.

Rudy schreef bij de foto: "Omstreeks 15:45 uur is een man met zijn scootmobiel in de sloot aan het fietspad van de Beijumerweg beland. Omstanders hebben eerste hulp verleend en al gauw waren de hulpdiensten aanwezig. De man is in een ambulance onderzocht en maakt het naar omstandigheden goed."

Geen opmerkingen: