woensdag 24 juni 2020

GELUKT! EEN AED VOOR DE NIJEINSTEIN-WIBENAHEERD

"We zijn erg trots op de buurt en de betrokkenheid.'

Hij hangt helaas nog niet. De kast mag niet in de zon dus er moet een mooi afdakje komen, en er moet een aanpassing in mijn meterkast komen.
Natasja en ik hebben in beide heerden geflyerd met brieven waarin om een donatie werd gevraagd, en door brutaalweg aan te bellen en buren persoonlijk aan te spreken. De kast moet stroom op (24 volt) voor verwarming, verlichting en het invoeren en verwerken van de code. Gelukkig gaat een lieve buurman dat voor mij (voor ons) doen.
Het geld hebben we bij elkaar verzameld door de kracht van Facebook en Whatsapp, maar vooral door "good old fashioned" huis aan huis bezoek.
En met succes. Woensdag 3 juni in de ochtend stond er nog 10 euro open. Dat laatste tientje heb ik zelf nog gestort. Vond ik wel symbolisch!! We zijn erg trots op de buurt en de betrokkenheid.
Er heeft zelfs een onbekende buur, die door Natasja aangesproken werd op straat, spontaan 50 euro overgemaakt. Zo zijn er vele donaties geweest. Groot en klein en allen voor dit goede doel!!
Aldus bewoonster Hanneke uit de Nijensteinheerd.

Zie haar links op de foto nog eens in het bericht van 31 mei waarin ze opriep om te doneren voor een AED in beide woonheerden

Mooi werk dames, ook van buurtgenote Natasja.
Ook in de Wibenaheerd en de Nijensteinheerd wonen mensen met oog voor hun omgeving.
En voor de gezondheid en welzijn van medemensen.
Een jaar geleden...een soortgelijke succesvolle actie in de Jensemaheerd

De AED's in Beijum

Geen opmerkingen: