donderdag 25 augustus 2016

DE LAATSTE LOODJES..., ZOMERWERKZAAMHEDEN RING OOST


 Asfalteren in de hitte, dat moet niet meevallen. Maar het gebeurde tijdens de afgelopen tropische dagen. Want de ring om Groningen moet tijdens het begin van eerste schoolweek begaanbaar zijn.

Bovenstaande afbeelding komt van de Twitter-account van RingGroningen. Er staat bij:
Onder tropische temperaturen wordt er op Ring Oost druk geasfalteerd. Denk aan uw snelheid en filevorming !
Oprit Beijum Noord....even niet...
Dinsdag 23 augustus 5:00 uur tot donderdag 25 augustus 6:00 uur:
Werkzaamheden op de zuidzijde van de oostelijke ringweg vanuit de richting Eemshaven vanaf het viaduct Beijum Noord tot het viaduct Meedenpad. Op dat moment zijn de af- en toeritten Hunze Noord en Hunze Zuid afgesloten. Er volgt een kleine omleidingsroute óf via De Hunze-noord (Cuypersweg) of via Beijum-Zuid/Noord. Het verkeer dat naar De Hunze-zuid moet kan dus via De Hunze-noord of kan doorrijden naar Kardinge en daar de afrit en aan de andere kant weer de oprit naar de Ringweg pakken (en dan dus de afslag naar Beijum-zuid pakken).

Het verkeer vanuit De Hunze kan via de noordelijke opritten Beijum-zuid en –noord naar de Ringweg komen (je rijd dan richting Ring Noord). Verkeer dat naar Ring Zuid/Hoogezand moet kan dan de afrit en oprit Groningerweg (Hornbach) pakken om te keren.

Donderdag 25 augustus 6:00 uur tot vrijdag 26 augustus 15:00 uur:
Werkzaamheden op de zuidzijde van de oostelijke ringweg vanuit de richting Eemshaven, na de oprit
De Hunze-Noord tot het viaduct Stadsweg. Op dat moment zijn de af- en toeritten Kardinge  en Ulgersmaborg en De Hunze-zuid afgesloten.
(RingGroningen) Klik de afbeeldingen groter om betere te kunnen bekijken.
Oprit Beijum Zuid....even niet...

1 opmerking:

DDD zei

Niet jaloers op die werkmannen met deze temperatuur.