zondag 21 augustus 2016

LAATSTE LOODJES ZOMERWERKZAAMHEDEN RING OOST


Beijum is via de Oostelijke Ringweg weer prima bereikbaar. Zie ook het artikel van afgelopen donderdag. Maar er staan de komende week nog een paar werkzaamheden te wachten. Een geruststelling, het zijn de laatste loodjes van de zomerwerkzaamheden aan de ring.

 Vandaag verliet de Beijumblogger de wijk via de Oostelijke Ring richting Hoogezand en keerde later op de dag terug. Op de terugweg maakte hij de afbeeldingen die zijn te zien. De helft van de weg was afgesloten in verband met werkzaamheden.
De mensen van RingGroningen stuurden vandaag onderstaande informatie. Het is nog even pijn lijden.

Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden gaan we nu de laatste week in wat de zomerwerkzaamheden aan de Oostelijke en Noordelijke Ringweg betreft.

Wat staat er in de week van 22 augustus op de planning:

·         Voortgang aanleg nieuw (stil) asfalt op de Oostelijke ringweg. Hierdoor zijn afwisselend op en afritten afgesloten. http://www.ringgroningen.nl/werkzaamheden-zomer-2016  Zie het kaartje nummer 3 en 4.

·         Woensdag 24 augustus tot vrijdag 26 augustus: 
De verbinding van de Eemshavenweg naar de Oostelijke ringweg is afgesloten. Daarnaast zijn er op de Eemshavenweg ter hoogte van het industrieterrein het Witte Lam beperkte rijstroken aanwezig.

·         Vanaf donderdag 25 augustus aanleg nieuwe geluidsschermen langs de Noordelijke Ringweg. De afrit Zonnelaan is dan afgesloten.

1 opmerking:

Han zei

Wat wordt het mooi, he? En ook nog stiller dan het was...goed werk!! Nu die lelijke gele borden nog allemaal weg en vervangen door goed te begrijpen 'normale' verkeers- en richtingsborden, en ook nog even het faunatunneltje bij het begin van de Emingaheerd goed aanpakken en dan..... zijn we écht tevreden.