maandag 22 augustus 2016

DINSDAG BEGINT SPIJKER EN SPELWEEK BEIJUM


Foto Jort Kruims
Op het terrein van het Trefpunt ligt een dikke berg hout. Het lijkt alsof er iets kort en klein geslagen is. Het omgekeerde zal vanaf komende dinsdag het geval zijn, uit het hout zal een compleet dorp gaan herrijzen in het kader van een mini-vakantie in eigen wijk voor kinderen.

Vanochtend vanaf tien uur is de inschrijving van de deelnemertjes. Drie dagen achtereen kunnen ze zich onder kundige en gemotiveerde begeleiding uitleven.

De blogger vroeg afgelopen vrijdag in het Trefpunt aan een bestuurslid of het spektakel vol zit of dat er nog kinderen aan mee kunnen doen. Antwoord: "Er is altijd plek. Zo niet, dan maken we plek."

Op Facebook las ondergetekende gisteren een klacht: "Balen dat mijn twee kinderen niet meer aan de Spijker- en Spelweek mee kunnen doen."

Dat lijkt in tegenspraak met elkaar.
Vorig jaar ging er wat mis met de houttoevoer van de Spijker en Spelweek, zie nog eens deze impressie.

UPDATE 23.37 UUR: De blogger was een beetje in verwarring over of er nu wel of geen plek meer was voor kinderen die mee willen doen.
Op Facebook Sociale Long las hij een paar dagen geleden deze klacht van een moeder:
Jammer dat er geen plek meer is voor 2 kids ! 
De mijne heeft het er bijna het hele jaar over gehad !
Volgend jaar ben ik 1 van de eerste die ze aan meld 😅

Vanuit het bestuur van het Trefpunt werd vanavond gereageerd:
Iedereen van 4 jaar en ouder kan zich tot zeker 10.00 uur morgen opgeven via www.spijkerenspelweek.nl. Men kan ook langskomen morgen tussen 9.30 tot 10.00 uur in het Trefpunt.

Geen opmerkingen: