woensdag 31 augustus 2016

MORGENAVOND HEKSENAVOND BIJ DE LOTUSHEERD

Heks Saskia gaf tijdens de Noorderzon-excursies naar Beijum tekst en uitleg over het heksen-bestaan
.
Stichting De Lotusheerd
We hopen dat jullie een fantastische zomervakantie hebben gehad. Wij zijn lekker tot rust gekomen en hopen weer een mooi seizoen te kunnen organiseren
Donderdag 1 september:
Seizoensopening met Saskia Smid: Hoe Heksen kunnen heksen

Donderdag 1 september starten we weer met een nieuw seizoen Lotusheerd. Al jaren organiseren we spirituele activiteiten. Maar wat is dat nu precies, spiritualiteit? Wat betekent het als je paranormaal begaafd bent en ben jij dat misschien ook? En waarom worden paranormaal begaafden vaak Heksen genoemd en kunnen zij ook heksen?

Saskia heeft in het kader van Noorderzon ontmoet spiritueel Beijum Noorderzon-bezoekers uitgelegd wat het betekent om paranormaal te zijn.

Op donderdag 1 september organiseren we het vervolg….

Saskia vertelt in het Heerdenhoes hoe het is om Heks te zijn ze vertelt door middel van verhalen uit haar dagelijkse leven en haar praktijk hoe Heksen heksen.
Ze zal onder andere bezoekers ook verschillende klankschalen laten horen en voelen. En vooral veel vertellen hoe mooi het leven kan zijn als je leert luisteren naar jouw eigen innerlijke stem.

Zie voor een impressie van Noorderzon ontmoet spiritueel Beijum de volgende link: http://beijumnieuws.blogspot.nl/2016/08/afsluitende-excursie-noorderzon-beijum.html

Verhoging entreeprijs
In verband met prijsstijgingen zijn we genoodzaakt om vanaf 1 september de entreeprijs te verhogen naar €10. Zo kunnen we onze activiteiten betaalbaar houden. Daartegenover staat dat de loterij ophoudt te bestaan.

Waar?
Buurtcentrum ‘t Heerdenhoes
Isebrandtsheerd 97
Groningen

Aanvang
20:00 uur (zaal open 19:30 uur)
(vooraf reserveren is niet nodig)

Entree
€ 10,00

Geen opmerkingen: