dinsdag 23 augustus 2016

EEN MOTORRIJDER MET MINSTENS 80 KM/UUR OVER WIJKRING BEIJUM


Afgelopen dagen kwamen de Beijumblogger verhalen ten gehore over een asociale motorrijder die regelmatig idioot hard over de wijkring van Beijum rijdt. Minstens tachtig kilometer per uur. In potentie een moordenaar....

Gisteravond tegen 22.00 was het volgens waarneming van ondergetekende weer eens raak. Wat een hufter. Wat een snelheidsduivel. Reed hij tachtig? Of toch honderd?

Heeft iemand informatie over deze gestoorde motorrijder?
Beijumnieuws@ziggo.nl

  er rijdt in Beijum elke dag een motor idioot hard de wijk in dat mijn kids schrikken en autoalarmen afgaan 😡

VOLG VOORAL DE REACTIES OP FACEBOOK BEIJUMNIEUWS

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Meneer de Blogger, het betreft een motorrijder die niet alleen is. Vorige week had ik de twijfelachtige eer om mee te maken dat een motorrijder alle ruimte kreeg van een automobilist die vrijwillig naar de 'verkeerde' weghelft ging en de motorrijder alle ruimte gaf om een wheelie te maken. Zit hij in het complot? Vrijwel direct er achter was een volgende motorrijder die deze ruimte niet kreeg en zelf via een inhaalmanoeuvre langs de verkeerde kant van de vluchtheuvel bij de Framaheerd moest passeren. Het gaat al weken en jaren achter elkaar op deze wijze. Je hoopt het niet en je gunt het niet, maar laat het maar gebeuren, dat ongeluk en dan zonder noemenswaardige slachtoffers. We zijn het zo langzamerhand wel zat. Handhaving door de hermandad is derhalve ook een wens.
Een bezorgde lezer.

Tal zei

Mee eens. Als hij weer langs komt brul ik ook altijd "rij tegen een muur..."

Anoniem zei

Ik ben het niet mee eens met bovenstaande, ik gun niemand een ongeluk. Want met wie krijgt hij dat ongeluk, met mijn kind of een ander familielid of buren..
Maar ik vind wel dat er wat meer controle mag komen. Met name tijdens zomerse dagen/ avonden. Vanavond ook veel overlast van de wijkring. Denk je lekker rustig een boekje buiten te lezen. Of een gesprek aangaan is er dan niet bij, zo hard klinken de motors..
Te harde decibellen..

Anoniem zei

Het zwijn reed net weer. Kogel graag

Anoniem zei

Inderdaad heel vaak 2 motoren achter elkaar!

Anoniem zei

Nou ook door de godekenheerd en isebrandheerd de laatste dagen racen als gekken echt mensen denk om de kinderen en dieren idd of 2 of 4 motoren