dinsdag 30 augustus 2016

"EEN BEIJUM-LOOP MET ECHTE MEDAILLES"
"Het is de bedoeling dat het een jaarlijkse traditie wordt. Volgend jaar gaan we het weer houden en dan kunnen er nog veel meer kinderen aan mee doen." 

Lezer Jack stuurde vanochtend een paar foto's op waarop een stel vrolijk en blij kijkende kinderen zijn te zien. Er wordt gejuicht en de handen gaan omhoog, het kan niet anders zijn, hier is een overwinning geboekt.

Jack schreef bij de foto's: "Afgelopen zaterdag was er een heuse Beijumer-loop met echte medailles. Het werd georganiseerd door Margriet Lemein en het was zo super dat er volgend jaar weer een editie volgt waar nog veel meer kinderen aan deel kunnen nemen." 

Kun je er wat meer over zeggen Jack? "Margriet heeft met de Nijmeegse Vierdaagse meegedaan en ze was zo enthousiast geworden, dat ze graag zoiets voor kinderen in Beijum wilde organiseren. Misschien wordt het wel een jaarlijkse traditie." 

Dat zou niet gek zijn. Volgend jaar even op tijd een aankondiging sturen, wellicht zijn er dan veel meer kinderen te mobiliseren om mee te doen.

Op de bovenste en onderste foto's zien we de kinderen samen met Margriet op het 4Mijl-parcours te Kardinge.

1 opmerking:

Unknown zei

Topper! Leuk initiatief