maandag 25 maart 2019

IS ER WAT LOOS IN BEIJUM?

Tegen een uur vanmiddag vlogen twee traumaheli's over de wijk.
De blogger reed Beijum uit en weet van niks. Is er wat gebeurd?
Onder het voorgaande bericht is een reactie gepost die het aannemelijk maakt dat erniets gebeurd is (al kunnen de heli's er los van staan).
Toen ik bij de AH in Beijum boodschappen deed, was het een komen en gaan van vele ambulances, 3 politie-auto en een helikopter. Goh, het leek wel oorlog tussen rivaliserende heerden. Weet je wat er aan de hand was ongeveer een uur geleden.
Weet iemand meer?
Update 17.55 uur; lezers melden dat een heli op het schoolplein van de Dom Helder Camaraschool is geland ivm een kind die een epileptische aanval heeft gehad.
Beijumnieuws@hotmail.com

5 opmerkingen:

Henk Kamminga zei

Er waren meerdere (3) politie-auto's te zien die met sirene richting Beijum-west reden, kort daarna enkele ambulances. Vervolgens zag ik een traumahelikopter dezelfde richting op gaan. Het kan nooit voor een kind zijn, die onwel werd.

Anoniem zei

En waarom kan dat 'nooit'?

Unknown zei

Oordeel niet als je het niet weet....wij hebben alles van dichtbij meegemaakt en was vrij heftig

Henk Kamminga zei

U snapt het niet, Anoniem. 3 politiebusjes rukten uit met loeiende sirene, daarna een tweetal ambulances, dus dan is er wat anders aan de hand.

Anoniem zei

Nou meneer Kamminga, toch was er niet iets anders aan de hand dan een kind in een zeer benarde situatie. Alsof het uitrukken van hulpdiensten dan niet gerechtvaardigd is.