vrijdag 29 maart 2019

MEA FYSIO BEIJUM MAAKT BEWEGEN MOGELIJK!21 Maart: het begin van de lente!

 De dagen lengen en de donkere periode is voorbij . Het is tijd om in beweging te komen. Door de warme dagen in februari zijn de lentekriebels bij velen al vroeg begonnen en trok men massaal naar buiten om van dit mooie weer te genieten. Nieuwe goede voornemens, om meer te bewegen bijvoorbeeld, werden geboren. 

Wij, als fysiotherapeuten, juichen het meer verantwoord bewegen natuurlijk zeer toe. Ons advies hierbij luidt: bouw het bewegen rustig op en naar eigen vermogen, zodat er geen belemmeringen zullen ontstaan. Mochten er toch klachten zijn die het bewegen in de weg zitten, dan kan de fysiotherapeut u helpen. 

Of door te proberen de problemen te verminderen of door te leren hiermee om te gaan. De fysiotherapeut kan u helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken. Als u minder pijn of stijfheid tijdens het bewegen ervaart, dan zult u zien dat u vanzelf actiever wordt, uiteindelijk.

Het maakt niet uit welke vorm van bewegen u graag beoefent, het gaat erom dat u beweegt. Voor de een is dit wandelen, voor de ander hardlopen, fitnessen, of iets dergelijks. Vindt u het lastig om, alleen, de discipline tot bewegen vol te houden? Zoek dan een groep gelijkgestemde mensen. 

Meafysio Beijum ( Wilkemaheerd) biedt u wekelijks de mogelijkheid om mee te wandelen in een groep. Komt u gerust eens een gratis proefwandeling volgen!

Geen opmerkingen: