woensdag 27 maart 2019

ONDERTUSSEN OP NATUURSPEELPLAATS OERRR TE KARDINGE


OOG berichte er ruim een week geleden al over. Vernielingen op Natuurspeelplaats Oerrr te Kardinge.
De blogger ging eergisteren even poolshoogte nemen.

Foto boven, we zien een welkomstbord. Niet bij de hoofdingang maar aan de andere kant, als je vanaf de richting Wibenaheerd het speelterrein betreed.

Zie beneden op het bord, een of andere Lul de Behanger heeft zes symbooltjes die informatie verschaften onzichtbaar gemaakt door er doorheen te krassen.

En tja, dan bovenop de verhoging, daar waar de waterpomp staat waarmee kinderen water door gootjes op een voormalige boomstam kunnen laten stromen.

Ettertjes hebben bedacht dat het kicken is om de jonge speelgastjes hun plezier af te pakken. Met een scherp voorkant dusdanig aan de zijkant van gootjes een doorgang maken dat het water niet meer door kan stromen.

Zie foto's. De blogger ving al iets op over camera's plaatsen. Dat heeft geen zin, er loopt immers een slag volk (klein percentage, maar toch) rond die er niet voor terug zou deinzen om er eventueel met een masker voor en met een zaag in de aanslag naar toe te gaan om de boel te vernielen.

De allerjongsten zullen de vernielingen niet hebben aangericht, de blogger denkt meer aan pubers. Of zal het een gefrustreerde hondeneigenaar zijn geweest die vindt dat het hele Kardingerpark voor zijn hond beschikbaar moet zijn? Zie het vernielde bord....honden niet welkom.

Wie zal het zeggen. Vernielingen plegen en andere kinderen hun speelplezier willen afpakken zit er soms al vroeg in

Geen opmerkingen: