woensdag 26 januari 2022

CORONABEIJUM (41; Duutslaand)Zullen de laatste versoepelingen de complot-gekte en idioterie wat gaan afremmen?

Het is maar de vraag. 

Zie alvast de afbeelding helemaal beneden. Griezels.

Zal anderzijds wel leuk worden als corona helemaal voorbij zou zijn. Waar moet tribunalen-partij FVD dan de stemmen vandaan halen?

Terzijde, wat huist er een dictatoriale 'DNA' in die partij. 
Dat ze denken dat ze zo maar tribunalen zouden kunnen regelen.

Stelletje waanachtigen. Ze lijken een dictatuur te willen....

Deze blogger reed vandaag op zijn vrije dag even naar Bunde. Wat een discipline daar in de winkels. Een 'eendenbek' mondkapje is er verplicht. Je ziet er niemand triomfantelijk zonder lopen.


Zie foto boven, ( een gedeelte van) de Duitse pers over corona.
Nog nooit een Duits woord gezien met zoveel medeklinkers achtereen: Impfpflicht (Vaccinatieplicht).

Terug in het Beijumse zag deze blogger de nodige mensen zonder mondkapjes in Winkelcentrum Beijum rondlopen. Met een uitstraling van 'ik ben een vrijheidsstrijder en ik laat me niet de wet voorschrijven.'

Of ze nou helpen of niet, wat maakt het nou uit? Deze blogger rijdt al ca 35 jaar met autogordels om. Nooit een aanrijding gehad...afkloppen. Hij had net zo goed als 'vrijheidsstrijder' tegen betutteling zonder de gordels kunnen rijden.

In feite is Beijum helemaal 'van slot.' In tegenstelling tot eerdere berichten is de enige kroeg van Beijum, het Cafe Biljart, toch nog niet open gegaan. Heeft niks met corona te maken, maar schijnt een vergunning-kwestie te zijn.

Voor de rest is alles open. 

Het enige wat nog aan corona doet denken zijn de aankondigingen voor de winkels.

Zie foto linksboven, Primera, plus mondkapjes te koop. Rechts, bij de drogist, zoveel mandjes zoveel klanten. En graag handen ontsmetten.

Foto rechts beneden, ze zwerven rond. Mondkapjes. Filmpje Foto links, ons Neisblad. Beschaafd zoals altijd vandaag.
Of zullen ze ook zijn omgekocht? Ook? Deze blogger kwam thuis en kwam onderstaande reactie tegen.

Hij schoot in de lach. Maar je hebt er gekken bij. En ja, met name in de FVD-tribunalenhoek. En ja, de scheldpartijen der onmachtigen en beperkten onder ons komen vaker binnen.

(Deze blogger is vanaf het begin van de maatregelen kritisch. Waarom wel de slijterij open maar de boekhandel niet? Maar de die hard complotgekken, ja, die noemt hij zonder gene wappies)
 

Geen opmerkingen: