woensdag 5 januari 2022

POLITIE, HANDHAVING IN DE WEER VOOR BEDELAAR

In verband met aanhoudende overlast hebben mensen vanmiddag Handhaving en de politie opgetrommeld om de bedelaar op Winkelplein West te bewegen om naar zijn huis te gaan.

Huis? Ja, deze blogger stond er even bij, en hij hoorde een der dienders adviseren om "naar huis te gaan."

Die zullen het wel weten. Er wordt helemaal niet dakloos buiten geslapen. Het geld wat de man weet te versieren gaat hoofdzakelijk op aan bier. 

Tja, waar bemoeit deze blogger zich mee, gun eenieder zijn of haar levensstijl. Helemaal waar, maar ondergetekende signaleert ook toenemende ergernis. En op bepaalde locaties mag de man niet meer komen.
Dat je volgens de wet niet mag bedelen interesseert deze blogger niet zo.

Wel houdt hij dit in de gaten omdat hij niet uitsluit dat het een keer mis kan gaan (vanmiddag ook weer een woede-uitbarsting gezien).

Persoon is onherkenbaar gemaakt en foto is niet scherp te vergroten.
 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jee Ef heeft weer wat gevonden voor z,n nieuwsblog hoor.
Geen kapper vuilnis of hondjes en poesjes of gehandicapten deze keer.
Maar een de Riepe verkoper en een verwarde zwerver.

Stiekem plaatjes schieten.
Aannames en verdachtmakingen.

Niet heel erg netjes en als
Nachtportier van een Psychiatrische Instelling,
moet hij zich doodschamen.

Dat is riooljournalistiek van het zuiverste water.
En stinkt, naar zwaar bier.

Johan Fehrmann zei

Voor het vermaak ook bovenstaande reactie doorgelaten van de meest intensieve lezer van Beijumnieuws, tevens beroepsmopperaar. Geen idee wie EF is, maar de reactie is in de nacht opgestuurd, de alcohol walmt er vanaf.

Grappig, een nachtportier, deze blogger houdt wel van waanachtige aannames. En tja, de info over mijn heer de bedelaar is uit betrouwbare bron verkregen.

Lief anoniempje, binnenkort krijg je weer je berichtjes over de kappers, vuilnis, poesjes, etc. Komt wel goed. Niet teveel drinken beter. Maar wel leuk dat ik een fan en een stalker heb.

Anoniem zei

Nee F geen grapje van maken .

Ga in op inhoud.

Waarom de psychies zwaksten
gebruiken voor je achterdochtige
fantasieen?


Johan Fehrmann zei

Zo leuk dit.
De reauur-dictator meldt; je mag geen grapje maken.
En ook mag ik niet fantaseren over psychies zwakkeren, zoals Anoniem.

Wat een achterdocht nou weer. Bijna middernacht...alcohol?

Ik fantaseer achterdochtig over het liefkozen en tegelijkertijd afranselen van Anoniem. Maar ja, waarom de psychies...moet psychisch zijn... zwakke Anoniem misbruiken voor mijn stiekeme fantasieën? Hmmm, omdat ik dat lekker vind. Heerlijk...SM met Anoniem

Johan Fehrmann zei

Alweer een hoog komische reactie gehad. Het zijn moderne tijden, de blogger moet vervolgd worden...tijd voor een tribunaal? Ook doet onze lieve anoniem een oproep...Beijumers, keert u van hem af! Werk niet meer mee aan berichten. Nee, onze anoniem houdt niet van vrijheid van pers en van de vrije meningsuiting. De dictatuur van anoniem....Maar goed gemaakt, mail een ingezonden bericht, over vervolging, over een boycot. Zal worden gepubliceerd....Maar dan moet onze lieve anoniem wel samenwerken met....