maandag 7 februari 2022

BLEIJUMNIEUWS (4)

"Zo leuk, en het maakt me zo blij. Mijn
 buurvrouw heeft via haar werk heel veel bloemen gekregen, dit in verband met een jubileum. Het waren er zoveel dat ze met een mooi boeket bij me aanbelde en aan me overhandigde. ik stuur je een foto voor je nieuwe serie."

Beijumse die onbekend wil blijven stuurde de linker foto op.

Mensen waarderen meestal als ze bloemen krijgen, ze worden er in de regel blij en gelukkig van

Deze blogger geeft mevrouw Beijumnieuws ook wel eens bloemen. Maar niet te vaak, ze zou zomaar kunnen vragen: "Heb je wat goed te maken?"

Over mannen en bloemen geven aan een vrouw: De betekenis van bloemen is één van de vele redenen waarom mannen bloemen geven aan een vrouw. Daardoor hoeft de man niet zelf te vertellen hoe puur, romantisch, gepassioneerd of liefdevol de dame in kwestie voor hem is. In dit geval zegt een prachtig boeket meer dan 1000 woorden.
Genoeg gepsychologiseerd. Kleine moeite mensen, elkaar Bleijum maken. Bosje bloemen. Verjaardag, examen geslaagd, huwelijk, of zomaar attent zijn.

En heren....weet dat dames het waarderen...

1 opmerking:

Han Borg zei

"En heren...weet dat dames het waarderen...". Beste Beijumblogger: er zijn ook heren die het erg waarderen als ze een bos bloemen krijgen, van een heer of een dame. Even 'out of the (male) box' denken, svp.