woensdag 9 februari 2022

EEN REACTIE OP DICKPICS?


Ik loop graag in mijn blote mond.

Met een afbeelding van een dame erbij. Kan niet missen, dit is een vrouwenactie.
Deze blogger ontwaarde de sticker die op de foto is te zien einde middag voor Winkelcentrum Beijum.
Foto is even te actueel om op te sparen voor de serie 'Stickers in en rond Beijum.'

Er is wat te doen om het fenomeen 'dickpics' naar dames sturen. Een foto van een/het mannelijk geslachtsdeel. Echt, deze blogger, toch niet al te naïef, had er tot voor kort nog nooit van gehoord.

Het zijn de tijden mensen.
Deze blogger vond in zijn jongere jaren het vak man-vrouw verhoudingen op de Sociale Academie aan de Oosterhamrikkade bijzonder interessant.

Hij kreeg mee dat vrouwen onder elkaar nog grover over seks kunnen praten dan mannen. Waarom gooien sommige dames hun slipjes naar popmuzikanten die op een podium optreden? Hoe kan het dat zoveel jonge dames in wintersportoorden verliefd raken op hun skileraar? Zangeressen die in de jaren zeventig hun muziek via diskjockeys gedraaid wilden zien (en horen) op de radio, dat ging vaak via het Gooise Matras (lees het bed van de plaatjesdraaiers).

Macht erotiseert, zogezegd. Als Mick Jagger van de Rolling Stones een postbode was geweest, dan had hij geen gillende en hysterische dames achter zich aan gehad. 

Maarrrr.....en voordat dames over deze blogger heen gaan vallen, achter bovenstaande zit en zat allemaal een soort van vrije wil. Zal er één dame zijn die het leuk vindt om ongevraagd een mannelijk lid op haar telefoon te zien? Vast niet. 

Zo'n Jeroen Rietveld van the Voice, Ali B, Marco B, en nu weer Marc Overmars van Ajax. Ze vallen diep. Macht mag dan wel erotiseren, het kan uiteindelijk ook doodslaan. Ze gaan totaal af.

Ga beter met je blote mond over straat lopen...
Afbeelding beneden, Peter van Straaten.

Geen opmerkingen: