donderdag 3 februari 2022

STICKERS IN EN ROND BEIJUM (2)

Of deze  blogger heeft er steeds meer oog voor gekregen, of het aantal stickertjes in en rond de wijk neemt echt toe.

Ondergetekende vermoedt het laatste.

Het is bijna vertederend om te merken wat mensen toch wel niet beweegt om hun 'waarheid' en hun 'feiten' wereldkundig te maken.

Terzijde, je ziet het ook wel op Twitter, een politicus orakelt daar wat, en allemaal reacties eronder dat het wel feiten en waarheden zijn wat die heeft geschreven.

Vermakelijk hoe sommigen hun Eigen Gelijk te vuur en te zwaard verdedigen. Wat moet je er van zeggen, in elk geval lijkt het deze blogger dat er bijvoorbeeld in het waanachtige Forumland andere feiten en waarheden gelden dan in de reguliere Nederlandse samenleving.

Vermakelijk hoe mensen hun mening en politieke kleur tot dé waarheid en dé feiten weten te bombarderen.

Maar goed, op naar de foto's.
Nee, toch eerst nog even over een onlangs binnengekomen verlate reactie op een eerder stickerbericht:

De ondergetekende heeft het mis. Wij staan recht tegenover de overheid als t om t neoliberale afbraakbeleid en t zwabberende coronabeleid gaat. Wij zijn echter van mening dat bij Corona-wappies elke vorm van realiteitszin ontbreekt. Het achterlijke beleid is een gevolg van ideologische armoede, Nederlandse gierigheid en een totaal gebrek aan know-how en/of inlevingsvermogen. De anti-wetenschappelijke houding van wappies maakt het echter lastig genuanceerde, op waarheid gebaseerde, kritiek door te laten dringen. Wij zijn klaar met de fabeltjes. Van beide kampen.

Wonderlijk toch weer. Wie zijn toch altijd die 'wij'? 
Wij staan recht tegenover de overheid, wij zijn klaar met de fabeltjes....

Foto boven, sommige lieden wanen zich in Wit Rusland, het land waar geen vrije pers is en waar je bij tegenspraak in de bak belandt.
Deze onzin, verkondigen dat de vaderlandse journalistiek een virus is, is zo ontzettend dom dat het op de lachspieren werkt. Gelukkig mogen idioten dit soort onzin gewoon in het vrije Nederland ergens op plakken.

Minister president Mark Rutte zal ook heel erg wakker liggen van het kleinzielige stickertje dat we links zien. Het kost geld, het is afval en....het brengt helemaal niks.

Foto rechts, een anarchistische stickertje. Geen God geen meesters, staat er.
Mogen we dat even zelf bepalen, geachte anarchisten? Hoezo willen jullie anderen onderwijzen alsof jullie goden zijn of meesters?
Een beetje anarchist trekt zich niks aan van de door jullie opgelegde regeltjes.

Foto links beneden, wat een vreemde sticker, het ergste van censuur is alles is ok, dus vertrouw de overheid.
Wie zegt dat je de Overheid moet vertrouwen? Het ergste van censuur is dat alles ok is? Het lijkt wel Chinees wat er staat, waarom moet alles 100 % ok zijn?

Geachte stickerplakkertjes, ga jullie verwarde mind eens even bevrijden. Kan in juni, in Arnhem. 
Zie afbeelding rechts beneden. Verhip, toch geen dictatuur? Zomaar in alle vrijheid naar Arnhem kunnen afreizen?
Nait best, Beijumnieuws is ook al een stukje virus.

Geen opmerkingen: