zondag 22 december 2019

NATUUR IN EN ROND BEIJUM (145)


Mochten planten en bomen gevoel hebben, dan horen de kerstbomen in de vele huiskamers in o.a. Beijum, en ver daarbuiten, tot het gepijnigde gedeelte der natuur.

En maar mooi opzitten, leuk staan te doen.
Ach wat gezellig nou weer, ik mag lichtjes dragen, nep-sneeuw, gekleurde ballen, zilverkleurige slingers.

Je hoort het een kerstboom als het ware zeggen.

Het is niet anders, de mens is superieur wat betreft de natuur op aarde.

Deze blogger hoort de lezer a.h.w. zeggen: "Niks niet, de natuur is de baas, kan de mens soms bepalen wannneer het gaat regenen, stormen, sneeuwen of hagelen?"

Klopt helemaal.

Maar zie bovenstaande opgestuurde foto door een mens, ook behorend tot de natuur, vanuit ergens in de wijk. De mens kapt kerstbomen en zet ze in de huiskamer neer omdat hij of zij dat wil.

En de poes of kat die we zien, ja, die hoort ook bij de natuur in en rond Beijum.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

In het artikel wordt gesuggereerd dat regen, storm, sneeuw en hagel niet door de mens worden gemanipuleerd. Dat is feitelijk onjuist. Immers er bestaat HAARP, een wereldwijd instrument voor weermodificatie en mindcontrol. Daarmee worden niet alleen orkanen en aardverschuivingen aangestuurd, maar ook PvdA-, D'66- en Groen-Linksstemmers.

Johan Fehrmann zei

Bovenstaande reactie moest ikvan HAARP doorlaten. Heel vervelend en beklemmend, maar ook deze blogger wordt aangestuurd door dit MONSTER. Wat goed dat Anoniem dat hierboven even uitlegt. Hij mag dit soort reacties blijven plaatsen mits hij niet op de persoon speelt. Dit in opdracht van HAARP.

Anoniem zei

Wedden dat Anoniem nu ter plekke in een crisis is beland, omdat hij nu niet meer weet of de blogger ja dan nee een wild om zich heen censurerende Bilderberger NWO-puppet is...... :-) :-) :-)

Johan Fehrmann zei

De HAARP staat wedden niet toe. Deze blogger zit wel sinds de eerste reactie in een zware levenscrisis. Hulp is accuut vereist. De leuke complotdenker wordt bij deze uitgebodigd om nog een paar gezellige reacties te posten. Ter lering ende vermaeck.

Anoniem zei

Beeter ten halve gekeert, dan ten heele gedwaelt.

Anoniem zei

Nu we absoluut geen namen meer mogen noemen, is het toch prettig om ons te realiseren dat men zowel aan de Froukema- als Jensemaheerd er lucht van heeft gekregen dat bij het Haagse Torentje de helikopter al klaar staat.

Anoniem zei

Gekken en dwazen.