zaterdag 11 januari 2020

EEN BOERKA AUTOHet is een beetje melig op deze zaterdagavond, maar de rechter foto associeert deze blogger een beetje met een boerka-auto.

En die zijn vaker in de wijk aanwezig

Blote auto's, dat mag en dat kan niet.

Er is ook wel eens boerka-vuilnis in de wijk te zien.

Hoe komt deze blogger hierop?

Wel, hij kijkt wel eens op Twitter en op Facebook.

En sommige lieden zien werkelijk overal islamisering in wat een beetje afwijkt van de Hollandse cultuur. Vooral uit PVV-FVD-hoek.

Leest hij.

Ze nemen zichzelf uiterst serieus en ze willen Nederland redden, want dit land staat op de rand van de afgrond.

Denken ze.
Extreme moslims kunnen vaak niet tegen relativerende humor.

Maar fundamentalisten uit de PVV en FVD-parochie, uit de Rechtse Kerk, net zo min.

Geen humor, geen relativeringsvermogen.

Overal gevaar zien. Overal terrorisme. Oei, ons Nederlandje.

 Zeurpieten.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Joost zei.....
Soms is men ziende blind. Gelukkig steeds meer mensen die ons land terug willen.

Anoniem zei

Joost, alle mensen die hier wonen horen bij 'ons.' Niet alleen angstige boze witte mensen.

Anoniem zei

De realiteit behoort alleen de Wakkeren toe.

Jan zei

Alle narcisten denken dat hun perceptie van de wereld de enige realiteit is. Iedereen heeft een eigen werkelijkheid.
Wakker? Hahaha

Anoniem zei

Aan deze kant van Beijum ook meer optimistische mensen de laatste tijd. Steeds meer mensen ontwaken, men is klaar met de hersenspoelingen van Rob en Jesse, en de leugens van Mark meer dan zat.

Henk zei

Bij mij in de buurt ook steeds meer optimistische mensen die niet in de goedkope praatjes van Baudet en Wilders trappen. Wat een geluk dat die partijen zichzelf ook na de volgende verkiezingen weer buitenspel zullen gaan zetten. Omdat ze samen geen meerderheid zullen gaan halen en omdat geen andere partij met de schreeuwlelijkers zal gaan samenwerken. Naieve zielen als hierboven mogen blijven dromen over een blank Nederland met louter Pvv en Fvd stemmers.

Anoniem zei

En ja, zoals we kunnen lezen, eist mind control door de globalisten nog steeds zijn tol. Mond eindje open om acht uur 's avonds en dan fijn met wazige blik NOS-leugentjes en NPO-praatjes opzuigen, wijntje, blokje kaas, vrouwtje kusje en dan de oogjes toe.

Johan Fehrmann zei

Tijd om deze discussie te beëindigen. Ik herken een anoniem die het altijd fijn vindt om 90% der Nederlanders, die graag NPO kijken, af te schilderen als idioten, en de 10 % de politiek gezinden van zijn kleur op te hemelen als redders vdes vaderlands.. Andersdenkenden moeten dan even belachelijk gemaakt worden. De anoniem is verder ook wel grappig want er zullen als je zijn lachwekkende redenatie volgt vast ook globalisten zijn die hun mannetje kussen. Om het respect te laten herleven sluiten we deze discussie, iets wat door de grappenmaker weer als censuur zal worden opgevat.