vrijdag 3 januari 2020

DE KAPPERSHOEK OP PLEIN WEST TE BEIJUM


'Hallo allemaal! Groot nieuws! Vanaf 1 januari gaat Time Out Kappers Beijum verplaatsen naar winkelcentrum Beijum West. Time Out Kappers komt in het oude pand van Voordeelkappers. We worden samen één groot team! Jullie zijn vanaf volgend jaar daar ook weer van harte welkom. Tot snel!'

Bovenstaande tekst kreeg deze blogger half december te lezen. Geschreven door kapperszaak Time Out. Genoemde zaak zit al minstens twaalf jaar op Plein Oost, zie nog eens dit bericht uit 2008
Je kon je er van top tot teen laten behandelen

Het gedeelte tussen de bakker en de pizzeria op Winkelplein West, achter het winkelcentrum, is al sinds enige jaren een kappersbolwerk, maar dat wordt het over een aantal weken nog meer.

Het duurt een paar weken langer, maar feit is dat Time Out binnenkort in het pand van Voordeelkappers de werkzaamheden voort zal gaan zetten.

De blogger sprak op oudejaarsdag kort met eigenaar Edward van Time Out en met Gerrie van Salon de Boer.

Als buitenstaander zou je kunnen denken: twee gerenommeerde kappers naast elkaar, komt dat wel goed?
Maar positiviteit en vriendelijkheid voerden de boventoon, en dat kwam oprecht over.

Edward: "We kunnen elkaar versterken en als Gerrie een keer wat van me nodig heeft help ik hem graag, hij is mijn conculega."
Gerrie: "Ik heb geleerd om van mijn eigen kracht uit te gaan, ik denk dat deze twee kapperszaken elk hun eigen doelgroep hebben. Sinds de kapperszaak naast me is gekomen is mijn salon eerder blijven groeien dan dat het minder is geworden, en ook is de omzet verder gestegen. Ik vind het helemaal prima." 

Ruim acht jaar geleden, in oktober 2011 kreeg kapper Gerrie de Boer een kapperszaak vlak naast hem. Zie nog eens dit bericht, het heette toentertijd tientjeskapper, sinds enige jaren heet het Voordeelkappers.

Plein Oost zal weer een beetje leger worden....

1 opmerking:

Anoniem zei

Plein Oost kent een zwart energetisch portaal. Op spiritueel nivo verdwijnt daar positieve energie in en daardoor kan er ook geen middenstand gedijen. Je zult er ook nooit een loslopend huisdier aantreffen. Zij verdragen de frekwenties daar niet. Mensen in de direkte omgeving zijn ook vaker ziek. De 1 loopt zwaar te hoesten, de ander loopt met een arm in een mitella of een been in het gips of men beweegt zich met een rollator voort. Vanuit het oogpunt van Feng Shui is het de afvoerput of riool van Beijum.