dinsdag 4 oktober 2011

TIENTJESKAPPER GEOPEND

De afgelopen week werden in het pand waar voorheen de zonnestudio zat voorbereidingen getroffen om het in te richten als kapperszaak. Er zou een tientjeskapper komen, te zien aan de teksten voor op het raam. Gisteren werd dat gegeven bewaarheid, de zaak was voor het eerst open en kapsters waren druk bezig om klanten te kortwieken. Een foto maken was in orde, en de medewerkster die achter de balie zat vertelde dat de opkomst gisteren boven verwachting was.


Nu zou ik hier een stuk willen kopiëren en plakken van de site http://www.tientjeskapper.nl/ , maar die is volgens mij niet te openen.
Beijumers kunnen in elk geval vanaf gisteren voor een tientje naar de kapper in hun eigen wijk.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

En terecht. Mannen knippen is voor elk kapsalon een mooie ‘opvultijd’ tussen de dure permanentjes en dergelijken van dames door.

Knippen is in beijum al jaren veel te duur. Sinds Time-Out in beijum mij (als man) jaren geleden eens tegen de 20 euro vroeg voor een knipbeurt niks anders meer voor mij dan ‘tientjeskappers’.

Nou heb ik geen ervaringen met dit salon maar de dames en heren van goedkope kapsalons zijn in mijn ervaring altijd zeer bedreven, juist omdat ze de hele dag gewoon bezig zijn met hun vak.

Anoniem zei

ik vind het een goed idee een tientjes kapper,ga er ook zeker heen,want ga echt geen 20 euro meer betalen hoor.

Alie zei

ziet er nog luxe uit voor een tientjes kapper ook nog. Ik ga binnenkort maar eens een afspraak maken. Om de hoek, hoe ideaal!

Lidy zei

Super geweldig nieuw kapsel

Mag blijven knippen erg goed dat kan je van de overkant niet zeggen

Anoniem zei

Pffff,

mijn haar helemaal verknipt! Na het knippen direct aangegeven dat mijn countouren niet goed liepen. Volgens de dame die mij knipte was het wel degelijk goed. Ze wou er niets meer aan doen (of kon er niets meer aan doen).

Ben uiteindelijk in de binnenstad naar een andere kapper gegaan, en die heeft netjes mijn contouren bijgewerkt.

Volgens mij nog allemaal leerlingen ofzo, maar mij zien ze niet meer terug!!

B

Anoniem zei

Van de week geweest, ben geknipt door ene samanta en ben totaal niet tevreden!!! Ik kom niet weer, dan liever weer naar Gerrie dan weet ik zeker dat ik professioneel geknipt word. Kapster zijn ook erg jong, dat zegt ook voldoende.

Anoniem zei

Heb heel makkelijk haar, het hoefde alleen puntjes en in model geknipt te worden. Ik leg de kapster uit hoe ik het wil. (heb haar naam niet onthouden, klein en kort haar) Ze knipt mijn zijkanten kort en mijn haar in een punt, terwijl ik zeg, voor kort houden! Voor 8 euro meer aan de overkant, was dit niet gebeurd.. dat weet ik zeker. Nee, ik ga niet weer heen, tenzij ze betere kapsters inhuren, types die niet in de salon staan te zweven.

Anneke

Anoniem zei

Heb mijn haar toppie laten knippen!! Vriendelijke meiden mooie kapsalon van mij krijgen ze een 10!!

Anoniem zei

Heb mijn haar nog nooit zo mooi gehad.. Ik ben echt heel tevreden over deze salon.

linda zei

vandaag heen geweeest.
ik kom wel vaker.,mijn haar laten verfen,
voor een super prijs.mijn complimenten.

linda

Anoniem zei

Prima kapper! Er zijn altijd mensen die klagen, maar dat hou je toch. Geloof mij: niks mis met deze salon! Vriendelijke kapster, jong maar zeer professioneel! Ik kom absoluut terug.

De Jong zei

Specifiek een afspraak gemaakt, maar toen ik zat te wachten en het tijd was, moesten er ineens 2 mensen tussendoor geholpen worden. Geen begrip bij de kapsters dat ik speciaal een afspraak had gemaakt en dat ik dit toch wat vervelend vond. Brutale meiden, geen excuus, maar grote mond. Ze moeten nog een hoop leren over klantgerichtheid.

H. Veenstra zei

Na een maal bij time-out kappeers te zijn geweest en had gevraagd wat een knipbeurt daar koste kreeg ik van de desbetreffende homofiele-kapper zo'n arrogante sneer reactie toen ik na het vragen meteen weg ging, dat ik daar zowiezo nooit meer heen ga. Die man was nog erger dan Albert Verlinde van TV. De tientjes kapper deed haar werk overigens ook uitstekend voor die ene keer dat ik daar nu ben geweest dus dat is voor herhaling vatbaar

Bloem zei

deze kapper is goed ze doen het perfect geen klachten