dinsdag 25 oktober 2011

INFORMATIEPUNT ZORGGROEP GRONINGEN


Elke doordeweekse dag van 8.30 tot 17.00 uur is het Informatiepunt van Innersdijk op Plein Oost geopend. Het zal een vaste baken in de wijk worden op zorggebied, temeer ook omdat de grote witte kolos Innersdijk op de westkant van het plein gaat verdwijnen. Het is jammer dat het Informatiepunt, net als tijdens al de afgelopen jaren dat het pand leeg stond, 's avonds en 's nachts met een lelijke, maar vast broodnodige, rolluik wordt getooid. Maar overdag krijgt het pand een beduidend aantrekkelijker smoelwerk. Afgelopen vrijdag showde de gedeeltelijk zichtbare man op de linkerfoto, klik groter, de nieuwe situatie in wording. In rode letters komt op het hoekpand richting Plein-Oost én de Claremaheerd in rode letters te staan: ZORGGROEP GRONINGEN.
Het Informatiepunt is er voor u!

U kunt bij een van de vier Informatiepunten van Zorggroep Groningen terecht voor informatie en advies over wonen, zorg en welzijn. Heeft u vragen over opname in een verpleeghuis of een verzorgingshuis, hulpmiddelen, huishoudelijke hulp, rolstoel en scootmobiel, huurtoeslag, inschrijving aanleunwoning, maaltijdvoorziening, bijzondere bijstand, WMO taxi, woningaanpassing, alarmering of thuiszorg? In alle gevallen helpen wij u graag bij het zoeken naar een antwoord op uw vraag.
Meer informatie?
Aarzelt u niet om een van onze Informatiepunten te bezoeken en daar uw vraag te stellen. Bellen kan natuurlijk ook! U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereiken via (050) 549 57 15. E-mail: informatiepunt@zorggroepgroningen.nl
Informatiepunt Innersdijk

Ypemaheerd 2a
9736 MA Groningen
Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Van wie is dit zorgpunt?
Gaat dit uit van de gemeente?
Of is dit een commercieel zorgpunt van een instelling?

Anoniem zei

Dit is dus geen STIP.