zondag 23 oktober 2011

VANAVOND OP OOG/STADJERSTV:

Op Beijumnieuws wordt de komende tijd het aanbod van OOG- TV-/Stadjerstv- http://www.stadjerstv.nl/ - gepubliceert als er bijdragen uit Beijum in voorkomen. Vavond op uw lokale stadszender twee bijdragen uit Beijum, en met dank aan Hans van StadjersTV:
1 - Bruisend kleurrijk Beijum - Bart Nieuwold - 2:33
Feestelijke opening van het sociaalcultureel seizoen in de wijk Beijum.
2 - Even een boompje planten - Liesbeth van Hoffen - 2:24
Ter ere van de afsluiting van de renovatie van de huizen in de Tuinwijk van woningbouwvereniging De Huismeesters wordt op 17 september 2011 een feestje gegeven. Wethouder Frank de Vries plant samen met directeur Peter Hillenga een boom. De bewoners zijn blij met de woningverbeteringen. Lentis heeft een begeleid wonen project in de wijk gekregen.
3 - Kinderpostzegels - Lijn6.com - 2:47
Woensdag, start kinderpostzegelactie. Vandaag was de kinderpostzegelactie begonnen en 4 jongens van de groepen 7 en 8 van de Heerdstee riepen me achterna: “ Woont u hier vlakbij en wilt u postzegels kopen”? Ze waren heel gedreven en hadden al het één en ander verkocht aan kaarten en postzegels. De kinderhulporganisatie organiseert deze actie voor en door kinderen. De reden waarom ze langs de deuren gaan is om met de opbrengst van de kaarten- en postzegelverkoop kinderen een veilig thuis te kunnen bieden. Aan de zegel op de deur is te zien of er al een bestelling is gedaan door de bewoners en in november komen de kids terug om de bestellingen die vandaag en morgen zijn gedaan langs te brengen. De postzegelactie bestaat al sinds 1948.
4 - Audio Adam op de Sena Performers POPnl Award - Martijn Bokma - 4:57
De Groningse band Audio Adam heeft zaterdag 27 augustus onze provincie vertegenwoordigd op de Sena Performers POPnl Award in de Melkweg in Amsterdam. De Sena Performers POPnl Award is een landelijke competitie. Uit iedere provincie en uit de stad Amsterdam, is een band afgevaardigd. Programmeurs van verschillende podia en festivals uit heel Nederland kunnen vervolgens de bands of artiesten boeken voor een optreden. Degene met de meeste geboekte optredens gaat er uiteindelijk met de prestigieuze award vandoor. Audio Adam timmert sinds vorig jaar aan de weg met het uitbrengen van hun eerste professionele EP. De band brengt popliedjes met stevige drumsounds en scherpe gitaarrifs. Afgelopen zomer werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Geen opmerkingen: