donderdag 27 oktober 2011

MORGEN OPENING SKATEBAAN

(Ingezonden persbericht):
Morgenmiddag om 15.30 uur vindt de spectaculaire opening plaats van het nieuwe skatepark Kardinge. Met skate-demonstraties van jongeren uit omliggende wijken en het Groninger Skatepark Colosseum. Wethouder Frank de Vries zal de officiële openingshandeling verrichten van het nieuwe skatepark. De opening vormt de afsluiting van het collegebezoek aan de wijk Lewenborg. De pers is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Het skatepark is er gekomen op verzoek van jongeren uit Noorddijk. Er is gekozen voor het Kardingegebied vanwege de goede bereikbaarheid en de centrale ligging. Het skatepark is vrij toegankelijk en ligt aan de voet van de Kardingerheuvel, tegenover de speellocatie van de Apekooi. Jongeren kunnen er niet alleen terecht met skates, maar ook met BMX-fietsen, skeelers en stepjes.
Het Kardingegebied is voor jongeren uit Noorddijk een geliefde locatie om te sporten. De gemeente ziet dit skatepark dan ook als een aanwinst in de recreatieve en sportieve sfeer van Kardinge.

Geen opmerkingen: