maandag 17 oktober 2011

WERKEN AAN NIEUWE GELDAUTOMAAT

Een bericht over een afgebrande container en het doen van boodschappen bracht me omstreeks 13 uur bij Winkelcentrum Beijum. Er kwam inderdaad een rookgeur uit de papierbak, rechts vanaf de parkeerplaats gezien en links vanaf de weg. Maar het zag er niet ernstig uit.

Op plein west zag ik drie heren aan het werk bij de kapotte pinautomaat tussen de computerzaak en kapper de Boer in. Op 28 juli werd het pinapparaat door overvallers gekraakt, zie dit blogbericht. Trouwens, drie heren aan het werk? Nee, ze zaten lekker te pauzeren in het zonnetje. Of ik een foto mocht maken? "Als het maar niet binnen is." Nee, natuurlijk niet, het zou criminelen op ideeëen kunnen brengen, je hebt niet voor niks bedrijfsgeheimen.
Hoe lang gaat het duren dat we hier weer kunnen pinnen? "Over een week of twee is het wel klaar."
Geen nood, Beijumers weten maar al te goed dat er op tien meter afstand nog een pinautomaat staat. Je snapt toch niet waarom banken dit niet beter op elkaar afstemmen. Creëren ze een economische crisis, en plaatsen ze twee dure geldautomaten vlak bij elkaar.

2 opmerkingen:

Roos van Maurik zei

3 binnen bij de flessenautomaat zit er nog 1 ;)

Anoniem zei

Pst niet te harden roepen dat er zoveel zijn anders gaan de banken nog denken we halen ze maar weg en dan mot je naar Lewenborg of de Korreweg om te pinnen.