zaterdag 15 oktober 2011

VANNACHT DE HONDERDSTE!

Op 23 augustus 2009 verscheen de eerste foto met tekst van Luit Staghouwer op Beijumnieuws. Een ruim twee jaar durende serie was geboren. Ik moet eerlijk zeggen, dat had ik destijds niet voorzien. Vanacht om 0.00 uur verschijnt  (reeds geprogrammeerd) aflevering 100 automatisch op het wereld wijde web. Op de foto ziet u de fotograaf, links, grasduinen in de kruidentuin van de Wiershoeck. De foto is een paar weken geleden genomen.
Ik heb Luit Staghouwer gevraagd of ik een afscheidsvideo-interview van hem mocht maken, maar dat past niet bij hem, hij wil op de achtergrond zijn werk doen en niet zelf uitbundig op Beijumnieuws verschijnen. Dat siert hem, wat mij betreft, en zo ken ik hem ook. Nou ja, kennen? Ik ken hem eigenlijk helemaal niet. In ruim twee jaar tijd heb ik hem in totaal niet meer dan een kwartier gesproken, hij stuurde altijd trouw zijn bijdrage(en) op en dat was het dan ook. Een man naar m'n hart, niet met het ego en het eigen hoofd - zie mij eens- in de publiciteit willen, gewoon Beijum en het www. laten genieten van mooie plaatjes uit de Wiershoeck- en Schooltuin. Aan zijn lijf geen polonaise.
Bedankt Luit voor alle mooie bijdragen! Wellicht stuur je af en toe nog wat losse bijdragen op, zoals je zelf verklaarde.
Mocht een natuurliefhebber, kunstenaar of columnist zin hebben om een wekelijkse bijdrage te leveren, weest welkom. Beijumnieuws@online.nl Om 0.00, uur midden in elk weekend.
Aflevering 1 zag er zo uit, en mocht u toch wat willen weten van dé fotograaf uit de Wiershoeck-en Schooltuin, hij stelde zich in aflevering 1 ook nog even voor: http://beijumnieuws.blogspot.com/2009/08/fotos-uit-de-school-of-wiershoecktuin-1.html

2 opmerkingen:

Jan zei

Old soldiers never die!

Rasti zei

Bedankt voor alle mooie foto's!